Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Eurohotel Timisoara


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Euro Hotel este situat in centrul civic, 3 km distanta de centrul orasului. Hotelul dispune de 48 de camere. Facilitati hotel: receptie non-stop, restaurant, bar, seif, terasa, aer conditionat, sistem central de incalzire, serviciu de concierge, camera de bagaje, maga zin de suveniruri in hotel, fax/copiator, sala de conferinte, serviciu transfer aeroport, hotel pentru nefumatori, zona pentru fumatori, camere de familie, serviciu de spalatorie, curatatorie chimica (cost suplimentar),internet wireless gratuit, parcare gratuita, parcare pentru persoanele cu handicap. Facilitati camere: baie cu cabina de dus, uscator de par, televiziune prin cablu/satelit, telefon, minibar, internet wireless.
Descriere camere:
baie cu cabina de dus, uscator de par, televiziune prin cablu/satelit, telefon, minibar, internet wireless.
Descriere facilitati:
receptie non-stop, restaurant, bar, seif, terasa, aer conditionat, sistem central de incalzire, serviciu de concierge, camera de bagaje, maga zin de suveniruri in hotel, fax/copiator, sala de conferinte, serviciu transfer aeroport, hotel pentru nefumatori, zona pentru fumatori, camere de familie, serviciu de spalatorie, curatatorie chimica (cost suplimentar),internet wireless gratuit, parcare gratuita, parcare pentru persoanele cu handicap. Hotelul dispune de 48 de camere.
Locatie:
Euro Hotel este situat in centrul civic, 3 km distanta de centrul orasului.