Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Tresor Le Palais este primul ansamblu de 5 stele din Timisoara. Acesta este situat la 8 minute de mers cu masina de centrul orasului Timisoara si la 10 minute de mers cu masina de aeroport.

La Hotel Tresor au fost combinate de la inceput atentia pentru detalii, cu pasiunea pentru servicii impecabile si astfel a fost definita o locatie exceptionala.
Rafinamentul celor 31 de spatii de cazare si profesionalismul serviciilor impecabile, orientate spre satisfacerea celor mai inalte cerinte alcatuiesc complexul Tresor, o locatie aparte, expresie a luxului absolut.

Fiecare camera este decorata modern, cu materiale de cea mai buna calitate, saltele Setra Ikarus Deluxe, lenjerie de pat hipoalergenica, aparat de cafea, sistem SmartHome, tableta, TV cu ecran plat, iluminat digital, seif si aer conditionat controlat individual. Baile din marmura au cada sau cabina de dus, uscator de par, produse cosmetice, halate de baie si papuci.

Camera dubla standard - Suprafata camerei 25 mp: 1 pat dublu extra-large.

Camera dubl superioara - Suprafata camerei 30 mp: 2 paturi de o persoana sau 1 pat dublu extra-large.

Camera executive - Suprafata camerei 40 mp: 1 pat dublu extra-large sau 2 paturi de o persoana.

Camera Deluxe - Suprafata camerei 50 mp: 2 paturi de o persoana sau 1 pat dublu extra-large.

Suita Prestige - Suprafata camerei 120 mp: living cu canapea, spatiu de lucru si dormitor cu un pat dublu extra-large.

Suita Tresor - Suprafata camerei 150 mp: living cu canapea si dormitor cu un pat dublu extra-large.

Restaurantul a la carte, L Aventure, cu specific mediteranean satisface cele mai sofisticate pofte cu o serie de preparate gourmet. Sunt alese cu grija textura si decorul potrivit, pentru ca oaspetii sa aiba parte de un adevarat spectacol culinar.
Restaurantul este disponibil si pentru organizarea evenimentelor private sau a intalnirilor de afaceri, capacitatea maxima fiind de 50 de persoane.

Centrul SPA pune la dispozitia turistilor: sauna uscata cu perete de sare de Himalaya, sauna umeda, dusuri emotionale, camera de relaxare; masaj.
Prin combinatia dintre caldura, masaj si apa, hidroterapia este metoda ideala de a scapa de stres sau de dureri.
Totodata prin hidromasaj, muschii se tonifiaza, iar metabolismul se accelereaza ajutand la curele de slabire.

Sportul contribuie la obtinerea unui tonus optim, dar si la buna functionare a organismului. Efectuarea de exercitii fizice regulate joaca un rol important.

Piscina exterioara, amenajata in cadrul gradinii mediteraneene este ideala pentru zilele calduroase de vara. Ambianta de relaxare si confort fac din acest hotel o locatie speciala.

Hotelul dispune si de 2 sali de conferinte:
- Le Grand Opera cu o capacitate intre 80 si 450 de participanti functie de tipul de asezare;
- Symphonie cu o capacitate de 50-300 de participanti
Dotari:
- Sonorizare L Acoustics;
- Ecran Led 4.5/2.5;
- Pupitru pentru speakeri;
- Microfoane wireless

Business lounge: un spatiu versatil ce ofera distinctie in organizarea intalnirilor de afaceri care acomodeaza intre 10 si 40 de participanti.
Salonul beneficiaza de iesire pe terasa, cu priveliste spre gradina mediteraneana care reprezinta un adevrat punct de atractie.

Accesul animalelor de companie nu este permis.

Locatie