Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Concordia


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Hotelul este situat in inima orasului, in centrul istoric al Targu Muresului. Facilitati hotel: restaurant, bar, sala de conferinte, facilitati persoane cu dizabilitati, centru spa, piscina, jacuzzi, sauna, parcare in limita locurilor disponibile, wi-fi gratuit, suport bagaje, serviciu de curatenie, servicii de secretariat, wake-up call, la cerere: fier si masa de calcat, fierbator ceai/cafea, perna extra, patut copil. Facilitati camere: televizor led/lcd, minibar, telefon, seif, sistem de ventilatie/climatizare, halat de baie si papuci, uscator de par, birou de lucru.
Descriere camere:
televizor led/lcd, minibar, telefon, seif, sistem de ventilatie/climatizare, halat de baie si papuci, uscator de par, birou de lucru.
Descriere facilitati:
restaurant, bar, sala de conferinte, facilitati persoane cu dizabilitati, centru spa, piscina, jacuzzi, sauna, parcare in limita locurilor disponibile, wi-fi gratuit, suport bagaje, serviciu de curatenie, servicii de secretariat, wake-ul call, la cerere: fier si masa de calcat, fierbator ceai/cafea, perna extra, patut copil.
Locatie:
Hotelul este situat in inima orasului, in centrul istoric al Targu Muresului.