Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Country Court


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Country Court este situat intr-o zona linistita, la periferia orașului Târgu-Mureș, la 10 minute de mers cu mașina de centrul orașului. Acesta are un restaurant. Accesul la internet WiFi este disponibil gratuit. Proprietatea oferă parcare gratuita.
Descriere camere:
Fiecare unitate de la Country Court este dotată cu aer condiționat, TV și minibar. De asemenea, unele camere beneficiază de zonă de relaxare. Baia privată este prevăzută cu duș sau cadă și uscător de păr. Facilitățile suplimentare includ canale prin satelit.
Descriere facilitati:
La Country Court are o grădină, facilități de grătar și terasă. Printre alte facilități, proprietatea are un lounge comun și birou de turism. În zona înconjurătoare și la proprietate se pot practica diverse activități sportive, precum ciclism și drumeții. În plus, oaspeții pot practica echitație, la 150 de metri de proprietate și pescuit, la 100 de metri, pe râul Mureș.
Locatie:
Situată într-o zonă liniștită și oferind un restaurant, Country Court se află în Târgu-Mureș. Proprietatea are WiFi gratuit și parcare gratuită. Fiecare unitate de la Country Court este dotată cu aer condiționat, TV și minibar. De asemenea, unele camere beneficiază de zonă de relaxare. Baia privată este prevăzută cu duș sau cadă și uscător de păr. Facilitățile suplimentare includ canale prin satelit. La Country Court veți găsi o grădină, facilități de grătar și o terasă. Printre alte facilități, la proprietate se oferă un lounge comun și un birou de turism.