Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Everest


Descriere

Hotel Everest, clasificat la 3 stele, este situat aproape de centrul orasului Targu Mures, in vecinatatea Parcului Municipal si ofera oaspetilor 22 spatii de cazare, un restaurant si o sala de conferinte.
Descriere camere:
Situat lângă Sala Sporturilor din Târgu Mureș, aproape de centru, însă într-o locație liniștită, Hotelul Everest se află într-o clădire complet nouă și oferă unități de cazare bine dotate.
Descriere facilitati:
Restaurantul are o capacitate de până la 50 de persoane și servește mâncăruri transilvănene tradiționale și specialități europene. Oaspeții pot beneficia și de sala de conferințe.
Locatie:
Hotelul Everest este la numai 10 minute de complexul de agrement și sport Weekend, care include diverse opțiuni de recreere și divertisment. Palatul Culturii, Teatrul Național, precum și alte atracții turistice interesante și centre comerciale se găsesc la aproximativ 20 de minute de hotel.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.