Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere


Renovat in anul 2017, Business Hotel Conference Center & Spa este situat pe drumul european E60, la 5 minute cu masina de centrul orasului Targu Mures. Hotelul dispune de : 48 Camere Duble; 2 Suite Business; 2 Suite Executive; 2 Suite Penthouse
Zona spa ampla include o piscina interioara, zona de relaxare si sala de fitness


Toate camerele sunt dotate cu aer conditionat, cabina de dus, uscator de par, safe, facilitate de preparare si servire cafea si ceai, minibar, telefoane cu linie directa, acces la internet wireless. De asemenea, Hotelul dispune de sisteme de securitate la cele mai inalte standarde (detectoare de fum, sprinklere etc.).
Restaurantele separate sunt specializate AZn buctrie autentic romaneasca, maghiara si italiana. Barul de pe acoperia ofera vedere panoramica la pdurea din jur.
Facilitati:FacilitLLile de spa includ saun finlandez, baie de aburi, baie turceasc, saun cu aromoterapie, tepidarium, cada cu hidromasaj, duLauri de masaj si fantana de gheata. De asemenea, turistiii au la dispozitie o zona de relaxare, o sala de fitness si paturi pentru masaj. Aqua Day Spa ofera tratamente de infrumusetare, tratamente faciale si corporale, precum si un spa privat.


Tarifele includ: mic dejun, acces nelimitat la internet, acces la centrul SPA&Fitness, parcare
Spa: psicina, jaccuzzi, zona relax, sauna finlandeza, baie de aburi, tepidarium, sauna aromatizata, baie turceasca, sala fitness, adventure shower.





Locatie