Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Amplasare Hotel
Hotelul Business este localizat la intrarea dinspre Sighisoara, pe Bulevardul 1 Decembrie 1918, la nr. 250.
Pentru oamenii de afaceri, dotarile camerelor sunt astfel concepute pentru a oferi solutii multiple de legatura cu intreaga lume prin mijloace de comunicare de ultima generatie: telefon cu acces international, conectivitate la internet Broadband, televiziune prin satelit cu programe internationale.

Facilitati Hotel
Hotelul Business pune la dispozitie room-service, acces persoane cu handicap, pastrare de valori (la receptie), 5 Sali conferinte dotate cu echipamente de ultima generatie, fiind optime atat pentru oraganizari de congrese, simpozioane, prezentari, conferinte cat si pentru intalniri la scara redusa, 3 restaurante.

Facilitati Camere
Camerele sunt dotate cu aer conditionat, minibar, cabina de dus, telefon, televizoare LCD, internet, dotari de baie complete.

Alte Informatii
Zona spa este dotata cu:
- Piscina - la etajul 4 al complexului, cu vedere panoramica asupra imprejurimilor
- Jacuzzi - capacitate de 8 persoane
- Solar - aparatura de ultima generatie
- Sala de fitness - 40 de posturi de lucru, aparate cardio cu ecrane TV, instructori specializati
- Cromo si meloterapie
- Masaj - 4 camere de masaj, specialisti in reflexoterapie, aromoterapie, masaj anticelulitic, masaj de relaxare cu pietre vulcanice, masaj de relaxare pe pat sau perne de apa, masaj acvatic
- Centru de remodelare si intertinere corporala, Baie cu aburi, Baie turceasca, Sauna finlandeza, Tepidarium, Dusuri `fantezie`, Fantana cu gheata.