Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Sfanta Maria

   Str Ovidiu 57, Techirghiol, Jud Constanta, Techirghiol


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Hotelul este situat in centrul orasului Techirghiol, in incinta manastirii Sfanta Maria, ocupand o suprafata de aproximativ 600 mp.
Hotelul dispune de 135 de locuri de cazare, restaurant, un cabinet medical de consultații, doua cabinete de electroterapie, un cabinet de unde scurte si parcare.

Baza de tratament "Sf.Pantelimon" din cadrul Centrului Social-Pastoral "Sf.Maria", a fost deschisa in anul 2000, fiind dotata si modernizata intre anii 2007 - 2009 cu aparatura medicala de ultima generatie si deservita de personal medical calificat. Principalele elemente folosite in tratarea pacientilor sunt apa sarata si namolul terapeutic extrase din lacul Techirghiol.

Descriere camere:
Solicitarile numeroase din ultimii ani au determinat extinderea spatiilor de cazare, ajungandu-se la un numar de 135 locuri, respectiv 70 camere duble si single, dotate cu grup sanitar propriu, frigider si TV.

Descriere facilitati:
Restaurant, parcare si baza de tratament. Proceduri efectuate: bai de namol, bai sarate cu apa din lacul Techirghiol, bai galvanice, bai de plante, masaj, chinetoterapie, electroterapie, magnetoterapie.

Locatie:
Hotelul este situat in centrul orasului Techirghiol, in incinta manastirii Sfanta Maria, ocupand o suprafata de aproximativ 600 mp.

Facilitati

Restaurant
TV in room
Cable/Satellite TV
Free wireless internet
Garden
Fridge