Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Elegance Dania Park


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Facilitati camere
Hotelul pune la dispozitia turistilor un numar de 220 de unitati de cazare. Camerele spațioase și confortabile ale acestuia sunt locul ideal de cazare pentru oaspetii ce isi doresc sa se relaxeze. Acestea sunt dotate cu balcoane private, televiziune prin cablu, baie privata, uscator de par, aer conditionat, frigider, telefon.

Facilitati hotel
Restaurantul hotelului servește micul dejun, prânzul și cina, sau oaspetii pot lua o gustare la cafeneaua din incinta hotelului, fie pot savuta băutura preferată la barul de la piscină. Hotelul include următoarele servicii si dotari dupa cum urmeaza: piscină în aer liber (deschisă tot anul), cadă cu hidromasaj/jacuzzi, solar, terasa la soare, restaurant tip bufet, bar, recepție deschisă 24 h, internet wireless este disponibil în zone publice şi este gratuit, aer condiţionat, seif, lift, camere de familie, facilităţi pentru persoane cu mobilitate redusă, serviciu zilnic de menaj, automat (gustări si bauturi), cameră de bagaje, serviciu de vânzare bilete, birou de turism, prânz la pachet, activități de divertisment (darts, tenis de masă, biliard).

Localizare
Hotel Elegance Dania Park se află în inima orașului Puerto de la Cruz, la câțiva pași de Plaza del Charco și Ermita de San Juan si se află la 600 de metri de coastă. Bulevardul Paseo San Telmo este la 10 minute de mers pe jos de proprietate, iar Lago Martiánez se află la 1,2 km. In apropierea hotelului, la mai putin de 1 km, se gasesc urmatoarele puncte de atractie: Puerto de la Cruz Bus Station (100 m), Plaza Charco (200 m), Church of Nuestra Señora de la Peña de Francia (400 m), Puerto de la Cruz Town Hall (500 m), San Felipe Castle (600 m), Martianez Shopping Centre, Playa Jardin Beach, Lacul Martianez si Taoro Park (900 m).

Facilitati

Wi-fi / Wireless Lan
Umbrele si sezlonguri pentru piscina
Transfer aeroport
Spalatorie - Curatatorie
Seif
Restaurant
Piscina exterioara
Parcare
Loc de joaca pt copii
Lift
Centru Spa & Wellness
Camere persoane cu dizabilitati
Camere familii
Camera pentru bagaje
Bar
Acces internet
AC ( aer conditionat )