Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Globales Tamaimo Tropical


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Activitati/Divertisment
În cadrul complexului de vacanță Globales Tamaimo Tropical există solarii spațioase și liniștite, cu un serviciu gratuit de șezlonguri pentru relaxare. Oaspetii se pot bucura o baie răcoritoare într-una din cele 5 piscine (2 pentru adulți, 2 pentru copii și 1 încălzită). Pentru o vacanță de neuitat la soare, divertismentul si spectacolele programate zilnic de echipa de divertisment a hotelului sunt disponibile atât pentru adulți, cât și pentru copii, între orele 11:00 și 23:00, când discoteca prinde viață cu spectacole de noapte profesionale (deschisa pana la ora 01:00). De asemenea, în zona, turistii se pot bucura de drumeții pe râul Barranco de Masca, pot face plimbări cu barca sau pot practica diverse sporturi nautice. La o distanta de aproximativ 10 km există un teren de golf “Abama Golf”.

Facilitati camere
Hotelul Globales Tamaimo Tropical este alcătuit din 46 de apartamente studio si 284 de apartamente cu un singur dormitor confortabile, moderne, spatioase si decorate in nuante deschise. Acestea includ baie proprie cu dotări complete, uscator de par, bucătărie bine utilată (frigider, cuptor/ cuptor cu microunde, fierbător, plită ceramică, mașină de cafea), seif (contra cost), televiziune prin satelit/ cablu, ventilator, room service, telefon, balcon cu vedere la zona inconjuratoare sau la piscina. Unele camere dispun de Tv LCD, living si canapea extensibila.

Facilitati hotel
Complexul oferă 2 piscine pentru adulţi, 2 piscine pentru copii şi o piscina incalzita, internet Wi-fi gratuit in zonele publice, divertisment de seară, club pentru copii, teren de tenis, lift, terasa la soare, gradina, schimb valutar, seif, recepţie deschisă non-stop, spalatorie (contra cost), rent-a-car (contra cost), doctor in incinta hotelului (contra cost), automat (gustări si bauturi), snack bar, restaurant (bufet), prânz la pachet, bar, facilităţi pentru persoane cu mobilitate redusă, personal multilingv. La Globales Tamaimo Tropical Hotel există o varietate de baruri și restaurante care vor satisface orice dorință culinară. Există baruri la piscină, un restaurant bufet internațional cu nopți tematice, un restaurant italian "Morrocoyo" (All inclusive cu rezervare), snack bar-barbeque care servește gustări fast-food și un bar cu disco (deschis între orele 20:00 și 01:00), toate la dispoziția oaspetilor.

Localizare
Globales Tamaimo Tropical se află pe litoralul din Tenerife, la 2 minute de mers pe jos fata de plajă in statiunea Puerto de Santiago, cu priveliști impresionante ale falezei Los Gigantes și ale Playa de la Arena. Hotelul este situat într-un cadru privilegiat si liniștit pentru ca turistii sa se poata bucura de vacanță. Aeroportul Tenerife Sur se gaseste la o plimbare de 40 de minute cu masina (aproximativ 43 km). In zona exista urmatoarele puncte de atractie si anume Los Gigantes (700 m), Playa de la Arena (1km), Abama Golf (9,4 km), Punta Teno Lighthouse (13,9 km), Plaza del Duque Shopping Centre (19,4 km).