Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Studio Sirens Fresh


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere



Localizare

Sirens Fresh Studios se află în staţiunea Limenas, la aproximativ 5 minute de mers pe jos față de plajă. Portul insulei Thassos este situat la 1,3 km. Aeroportul Internaţional Megas Alexandros din Kavala, este situat la 17 km de proprietate.

Orice turist va fi impresionat de străduțele înguste, de falezele cu taverne și de arhitectura în stilul mediteranean, toate acestea reprezentând stațiunea Limenas.

Facilități generale

Unitatea de cazare este formată din 2 clădiri lipite una de cealaltă, în formă de L. O clădire pune la dispoziția turiștilor camere duble și triple standard(clădirea veche), iar cealaltă(clădirea nouă) camere superior. Facilități generale: piscină, seif (contra cost), internet Wi-Fi şi parcare.

 

Facilități camere standard

Camerele standard oferite pentru cazare sunt dotate cu TV, minibar, aer condiţionat (contra cost), internet, baie proprie, uscător de păr, chicinetă (utilată) şi balcon/terasă cu vedere la grădină sau la zona înconjurătoare.

Christian Tour NU pune la dispozitia turistilor camere superior, in cladirea noua.

 

Plaja

Plaja se află la aproximativ 5 minute de mers pe jos.