Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

DescriereCamere: Complexul hotelier dispune de 2 apartamente lux, 6 junior suite, 8 camere matrimoniale care pot fi inchiriate si in regim single si 2 camere twin.


Restaurant: O adevarata opera de arta, executata de mesterii maramureseni care au dat gala lemnului cioplit, faurind un loc de vis in care peste saptezeci de persoane pot servi preparate renumite din vanat, precum si alte specialitati culinare romanesti sau internationale. Tot aici se pot savura bauturi pe gustul oricarui consumator, de la originala si delicioasa palinca, pana la cele mai delicate lichioruri, sampanii sau coniacuri de renume mondial.
De pe terasa, se pot admira atat gradina, cat si fantana castelului, aceasta din urma construita din pietre de rau, cu apa curgand in jurul unui mic castel din piatra aflat in mijlocul fantanii. O lucrare mirifica in care vietatile acvatice se simt in largul lor.


Facilitati: Complexul hotelier dispune de sala de protocol pentru nefumatori, cu o capacitate de 26 persoane.
Complexul hotelier are o sauna finlandeza pentru 4 persoane. In caz ca doriti o relaxare dupa o zi obositoare, va recomandam sa o vizitati neaparat. Alte facilitati includ aer conditionat, sala de conferinte, bar, internet, sauna, parcare, room service, schimb valutar, jacuzzi, crama, minibar, telefon, fax, salon petreceri, seif, gratar, cafetiere, sah, table, spalatorie si curatatorie, camera depozitat bagaje.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie