Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

SALIS HOTEL & MEDICAL SPA


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

SALIS HOTEL & MEDICAL SPA este primul hotel luxos de 4 stele deschis in Municipiul Turda. Luxul este completat de ospitalitatea angajatilor, care prin entuziasmul si buna dispozitie tipic transilvaneana va vor face sa va simtiti ca acasa.
Descriere camere:
Dotari camere: TV, minibar, seif, baie cu dus, balcon - in unele camere, internet - wireless, uscator de par, birou de lucru, halat si papuci de unica folosinta, telefon. Numar total camere: 24 Duble: 22 - standard si superioare. Familiale: 1 - o camera standard si o camera superioara interconectate prin usa.
Descriere facilitati:
Dotari generale: restaurant - unul principal si unul cu vedere panoramica, aflat la ultimul nivel al unitatii, parcare publica, acces persoane cu dizabilitati, internet - wireless, pastrare obiecte de valoare, bar, lift.
Locatie:
SALIS HOTEL & MEDICAL SPA este situat in imediata vecinatate a zonei centrale a municipiului, la doar 300 metri de intrarea in Salina Turda, punctul major de atractie turistica a localitatii.
Atractii turistice:
Municipiul Turda „poarta principala” catre zona pitoreasca a vaii Ariesului, este o destinatie renumita in principal datorita Salinei Turda, insa poate oferi nenumarate alte obiective interesante: Cheile Turzii – 6 km, Cascada Ciucas – 5 km, Cheile Tureni – 12 km, Satul traditional Rimetea – 27 km.
Politici:
Check-in: ora 14:00. Check-out: ora 12:00.
Servicii masa:
se acorda in restaurantele proprii cu specific international si ardelenesc.
Facilitati evenimente:
Sali de conferinta: 1 - Sala de conferinte are o capacitate de 40 de locuri in aranjament teatru. Echipamente: videoproiector, ecran de proiectie, TV cu ecran plat, pupitru de prezentare, aer conditionat, terasa proprie pentru coffee break-uri.