Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Filtre

Cauta hotel


Stele


Destinatie


Filtreaza Aplica Filtre
Ordoneaza dupa:

Au fost gasite 13 hoteluri

Vama, Romania

Profilul hotelului relaxareLocalizare Unicitatea pensiunii Bucovina Lodge este data de amplasamentul sau la marginea padurii de pe dealul Barbusca intr-un cadru deosebit cu o impresionanta si exceptionala priveliste a satului a masivului Rarau cit si . . .

Vama, Romania

Localizare Comuna VamaFrasin judetul SuceavaAmplasare situata in Comuna Frasin judetul Suceava Facilitati dispune de 32 de spatii de cazare ale pensiuni 5 camere duble cu pat matrimonial 10 camere duble cu 2 paturi 9 camere duble de lux cu pat . . .

Vama, Romania

Casa Calin este situata in centrul geografic al judetului Suceava intre municipiul Campulung Moldovenesc 15km si Gura Humorului 20kmAmplasare Pensiunea este situata in centrul geografic al judetului Suceava intre municipiul Campulung Moldovenesc 15k . . .

Vama, Romania

Amplasare situata in localitatea Vama din Bucovina Facilitati Casa Lucretia va pune la dispozitie 18 locuri de cazare in 8 camere duble confortabile si spatioase un apartament toate cu baie in interior sufragerie si living-room cu semineu pr . . .

Vama, Romania

Pensiunea Elvira este situata exact la intersectia magistralei rutiere Suceava in Vama Facilitati Pensiune Locatia ofera 1 Apartament cu grup sanitar propriu 6 camere cu pat dublu matrimonial si grupuri sanitare proprii 2 camere cu doua patur . . .

Vama, Romania

Pensiunea Irina este situata la 50 m de lunca raului Moldova

Vama, Romania Vezi locatia pe harta

Location It is situated in Stramtura village at 60 km from Suceava Hotel facilities 40 accommodation spots in 15 single double and comfort rooms with a pull out sofa suites with a bedroom apartments with 2 bedrooms restaurant bar terrace garden with . . .

Vama, Romania

Amplasare in satul Stramtura la 60 km de Suceava Facilitati pensiune 40 de locuri in 15 camere single duble camere confort cu canapea extensibila suite cu un dormitor apartamente cu 2 dormitoare restaurant bar terasa gradina cu foisoare livada pi . . .

Vama, Romania

Situata la poalele Obcinei Feredeului la confluenta raurilor Moldova si MoldovitaPensiunea La Bucovineanca sta la dispozitia dvs intr-un cadru natural pitoresc cu 40 de locuri de cazare in 15 camere in care ne vom stradui sa va facem sa va simtiti ma . . .

Vama, Romania

Pensiunea Lidana este situata la 9 km de Voronet si Humor Facilitati Pensiune Pensiunea Lidana ofera 6 camere cu pat matrimonial 2 Apartamente si 1 camera cu 8 locuri Pensiunea Lidana dispune de sauna jacuzzi Facilitati Camere Toate camerele . . .

Vama, Romania

Profilul hotelului relaxareLocalizare Pensiunea turistica 'Mugur de Fluier' este una din noile structuri de cazare construite in ultimii ani in Bucovina clasificata oficial la 4 margarete si este situata intr-un cadru natural deosebit in comuna Vama . . .

Vama, Romania

Situata in tinutul manastirilor bucovinene Popasul Caprioarelor este locul perfect unde te poti izola de ritmul orasului oferindu-ti acea apropiere magica de natura dar beneficiind de toate facilitatile si comfortulPensiunea Popasul Caprioarelor este . . .