Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Calimani


Descriere

Hotel Calimani intregeste ansamblul hotelier, avand culoar de legatura cu hotelul Bradul si cu baza de tratament si agrement. Facilitati hotel: restaurant, bar de zi, terasa, lift, seif la receptie, acces direct spre baza de tratament si agrement (piscina, sauna, sala de fitness, solar, masaj) Hotelul dispune de 292 locuri de cazare: 4 apartamente, 21 camere cu paturi matrimoniale si 121 camere cu 2 paturi. Facilitati camere: telefon, TV, minibar, baie proprie. Camerele situate la etajul 1 si 6 sunt fara balcon.
Descriere camere:
telefon, TV, minibar, baie proprie. Camerele situate la etajul 1 si 6 sunt fara balcon.
Descriere facilitati:
restaurant, bar de zi, terasa, lift, seif la receptie, acces direct spre baza de tratament si agrement (piscina, sauna, sala de fitness, solar, masaj) Hotelul dispune de 292 locuri de cazare: 4 apartamente, 21 camere cu paturi matrimoniale si 121 camere cu 2 paturi.
Locatie:
Hotel Calimani intregeste ansamblul hotelier, avand culoar de legatura cu hotelul Bradul si cu baza de tratament si agrement.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.