Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Dana


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Hotel DANA RESORT dispune de plaja privata.
Turistii beneficiaza de 2 sezlonguri gratuite si o umbrela/camera, in perioada 18.06 - 11.09.2021(in limita ldisponibilitatii).
DANA RESORT - un spatiu unic pe litoral .O gradina exotica de peste 15.000 de metri patrati va asteapta pentru a va bucura de o experienta extraordinara pe litoral. Vegetatia luxurianta, gazonul proapat tuns, florile exotice combinate cu designul tipic mediteranean al resortului creeaza o atmosfera ideala pentru relaxare. Situat la numai cativa pasi de plaja, in inima statiunii Venus, aDana Resorta a devenit cunoscut de-a lungul anilor ca oaza de verdeata de pe litoral, fiind clasat in topul complexurilor turistice de la malul marii.

Va informam ca incepand cu acest sezon se va incasa la check-in taxa de statiune, in valoare de 5 lei/persoana/zi, conform HCL 283/23.12.2020 care ne-a fost adusa la cunostinta in cursul zilei de 25.01.2021. Vor fi taxate toate persoanele cu varsta de 18 ani impliniti.


Dotari si servicii
Inca de la intrare turistii sunt surprinsi de frumusetea si prospetimea gradinii botanice in care sunt ascunse vilele construite in stil mediteranean. Arcadele de la balcoanele corpurilor principale ofera un aer intim, jocul arhitectural al formelor aducand un plus de armonie care se incadreaza perfect cu brazii si plantele ornamentale de mari dimensiuni. Intrarea in camere se face direct din exterior atat in complexul principal cat si in vilele individuale, asigurand in contextul actual un grad maxim de distantare sociala.
Piscina este locul preferat de turistii care cauta locul perfect de relaxare in vacanta. Chiar daca plaja atrage turistii ca un magnet inca de la primele raze de soare, mirosul marii impletit cu cel al plantelor din resort fac ca o mare parte dintre acestia sa prefere sezlongurile de la piscina si umbra brazilor din apropiere.
Cele 112 camere si apartamente situate sunt modernizate si reamenajate cu un design intim si modern.
Racoarea in serile toride de vara si linistea din gradina cu peste 200 de specii de plante fac din Dana Resort un loc unic pe litoral. Plimbarile pe aleile sinuoase conduc turistii de fiecare data in alt colt al complexului, descoperind locuri noi pline de farmec.
Terasa in aer liber este locul preferat pentru servirea mesei inca de la primele ore ale diminetii, la micul dejun, si terminand cu cinele tarzii in compania muzicii bune si veseliei specifice vacantelor la mare.
Restaurantul cu specific international, pizzeria italiana si barul se imbina perfect in peisajul resortului, conducand turistii pe trasee gastronomice interesante plecand de la bucataria multietnica dobrogeana si terminand cu experiente culinare internationale.
Sala de fitness este locul in care pasionatii de sport pot sa-si continue programul de exercitii si in vacanta la intensitate maxima folosind echipamente performante. WiFi ul acopera intregul resort fiind un companion perfect turistului modern.
Familiile cu copii se pot bucura de spatiile verzi generoase in care cei mici poti sa-si consume in siguranta energia, locurile de joaca pentru diferite grupe de varsta si piscina speciala dedicata celor mai mici dintre turisti fiind locurile preferate de acestia pentru distractia in aer liber.
Pozitia excelenta a resortului, aflat in inima statiunii Venus, face ca plimbarile de seara prin statiune sau pe plaja sa fie gustate din plin de turistii dornici de distractie.
De ce Dana Resort este locul perfect de cazare in sezonul 2021e
Conditiile actuale de distantare sociala obliga majoritatea hotelurilor sa impuna o multime de constrangeri pentru asigurarea respectarii masurilor impuse de autoritati. Dana Resort reuseste prin structura sa indeplineasca toate aceste conditii fara a impune restrictii majore turistilor aflati in vacanta.Structura complexului este parter si un etaj, toate intrarile in camere fiind din exterior, eliminand astfel contactul dintre turisti in spatiile comune inchise (holuri, lifturi).
Terasa in aer liber este locul perfect pentru savurarea preparatelor pregatite de chefii Dana Resort. Suprafetele generoase asigura spatiul necesar unei distantari relaxate astfel incat vacanta la mare sa fie una plina de momente frumoase.


Dana Resort in cifre si nu numai:
ae 15.000 mp de gradina luxurianta
ae 112 unitati de cazare (camere duble, camere family, camere duplex, apartamente)
ae Parter cu 1 etaj - regim maxim de inaltime
ae 1 restaurant a la carte
ae 1 pizzerie
ae 2 baruri
ae 1 piscina cu apa incalzita
ae 1 piscina pentru copii
ae 1 sala de fitness
ae 1 loc de joaca pentru copii
ae Camere modernizate in 2021 - parchet nou, mobila noua, televizoare noi
ae Toate camerele dispun de aer conditionat, minibar, casete de valori


Parcare (contra-cost) in limita locurilor disponibile


MASA: restaurant propriu;
Mic dejun - bufet suedez, pranz si cina in sistem a la carte ( bon valoric).
Complexul cuprinde 2 restaurante care ofera preparate variate. Restaurantul principal al Hotelului Dana are o terasa cu gradina si serveste specialitati romanesti. Pe terasa se organizeaza in fiecare saptamana spectacole de muzica populara si dansuri traditionale.
PACHETELE CU DEMIPENSIUNE SI PENSIUNE COMPLETA NU INCLUD MASA PENTRU COPIII CU VARSTA INTRE 0 - 4.99 ANI, ACESTEA INCLUZAND DOAR MICUL DEJUN.


Dotari camere
Camerele de 3* au intre 16 si 19 mp, iar la cele de 4* suprafata variaza intre 23 si 28 mp. Toate spatiile de cazare sunt dotate cu: LCD, telefon, aer conditionat, minibar, seif, uscator de par, acces la internet.
Camerele sunt situate atat in corpul principal, cat si in cele 4 vile din cadrul resortului. Acestea sunt dispuse astfel:


Camere in hotel: hotelul are doar 5 camere la etajul 2, restul de 79 camere sunt situate la parter sau etajul 1
Camere duble 4* cu balcon- MODERNIZATE, au 1 pat matrimonial, AC, TV, frigider; Capacitate maxima 2 adulti + 2 copii (0-12 ani) / 2 adulti + 2 copii (1 copil maxim 5 ani si 1 copil maxim 18 ani).
Camere duble 4* fara balcon- MODERNIZATE, au 1 pat matrimonial, AC, TV, frigider; Capacitate maxima 2 adulti + 2 copii (0-12 ani) / 2 adulti + 2 copii (1 copil maxim 5 ani si 1 copil maxim 18 ani).
Camere family cu balcon - MODERNIZATE, au 1 pat matrimonial + 1 canapea extensibila, AC in living, TV, frigider;
Capacitate maxima: 2 adulti + 2 copii (0-18 ani)/ 3 adulti + 1 copil (0-5 ani)
Camere family fara balcon- MODERNIZATE, au 1 pat matrimonial + 1 canapea extensibila si ofera posibilitatea de a usca prosoapele si costumele de baie in exterior, AC in living, TV, frigider; Capacitate maxima: 2 adulti + 2 copii (0-18 ani)/ 3 adulti + 1 copil (0-5 ani).


Camere in vile: parter + 1 etajul 1.
Toate unitatile de cazare, din vile, au balcon sau terasa!
Apartamente 4* - sunt formate din dormitor + living cu canapea extensibila. Atat in dormitor cat si in living exista TV, iar in living exista AC si frigider si balcon. In living exista posibilitate adaugarii unui pat suplimentar cotra cost. Capacitate maxima: 4 adulti + 1 copil ( <18 ani).
Camere family 4* + MODERNIZATE, au 1 pat matrimonial si 1 canapea extensibila, AC in living, TV, frigider in living si balcon; Capacitate maxima: 2 adulti + 2 copii (0-18 ani)/ 3 adulti + 1 copil (0-5 ani)
Apartamente cu 2 dormitoare 4* + MODERNIZATE sunt compuse din 2 dormitoare separate, cu pat matrimonial, 1 baie comuna si balcon. Ambele dormitoare au TV, AC si frigider; Capacitate maxima: 4 adulti + 1 copil < 5 ani.
Camere duble 3* - au 1 pat matrimonial (1.5 m latime), TV, AC, frigider si balcon. Nu se accepta pat suplimentar. Capacitate maxima 2 adulti.

Facilitati copii
In camera cu 2 adulti:
- 1 copil 0- 4.99 beneficiaza de cazare si mic dejun gratuit, fara pat suplimentar;
- 1 copil 5- 11.99 ani este gratuit la cazare, fara pat suplimentar, dar achita 20 lei/ zi pentru micul dejun;
- 1 copil 12-17.99 ani achita 50% dintr-un loc si beneficiaza de pat suplimentar si mic dejun;
- al doilea copil 5 -11.99 ani (in camera dubla 4*) achita 50% dintr-un loc si beneficiaza de pat suplimentar si mic dejun;