Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Are un regim de inaltime parter si 2 etaje, este situat pe plaja Statiunii VENUS si pe malul Lacului Mangalia, este clasificat la categoria 4 stele Hotel si este deschis tot anul, NON STOP.


Cele 52 de camere ofera o priveliste superba asupra marii si a lacului, sunt dotate cu mobilier nou, cu paturi matrimoniale sau doua paturi simple, canapea si fotolii, minibar, cablu TV, internet, telefon, baie proprie , balcon, incalzire centrala si aer conditionat, si au o capacitate de cazare de 104 locuri . Hotelul mai cuprinde restaurant, piscina, parcare .


Unitatea BALNEO & SPA din incinta hotelului, asigura recuperarea, refacerea si revitalizarea organismului, cu ajutorul specialistilor si a aparaturii SPA si Balneo de ultima generatie din centrul de sanatate al hotelului.


Unitatea dispune de patru piscine cu apa mezotermala , din care doua sunt acoperite si incalzite, doua plaje cu o suprafata de 1900 mp fiecare, sali masaj, cazi cu apa termala si namol, cazi hidro-electro-terapie, aparate pentru electroterapie, sali de fitness si kinetoterapie. Apa termala provine dintr-o sonda de adancime proprie.


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.