Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Hotel Safir este situat la 30 de metri de plaja.

Facilitati hotel: hotelul dispune de 18 apartamente (14 Junior Suite si 4 Senior Suite), plaja privata la 30 de metri, parcare privata si supraveghere video, internet Wi-Fi in tot hotelul, restaurant si bar, spatiu de joaca pentru copii in incinta hotelului.

Facilitati camere: toate apartamentele dispun de bucatarie si zona de servit masa. Camerele sunt dotate cu paturi king-size și canapele extensibile.

Hotel Safir este situat la 30 de metri de plaja.

Facilitati hotel: hotelul dispune de 18 apartamente (14 Junior Suite si 4 Senior Suite), plaja privata la 30 de metri, parcare privata si supraveghere video, internet Wi-Fi in tot hotelul, restaurant, bar, spatiu de joaca pentru copii in incinta hotelului.

Facilitati camere: toate apartamentele dispun de bucatarie, zona de servit masa, TV. Camerele sunt dotate cu paturi king-size și canapele extensibile.

Descriere camere:
toate apartamentele dispun de bucatarie si zona de servit masa. Camerele sunt dotate cu paturi king-size și canapele extensibile.

Descriere facilitati:
hotelul dispune de 18 apartamente (14 Junior Suite si 4 Senior Suite), plaja privata la 30 de metri, parcare privata si supraveghere video, internet Wi-Fi in tot hotelul, restaurant si bar, spatiu de joaca pentru copii in incinta hotelului.

Locatie:
Hotel Safir este situat la 30 de metri de plaja.