Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Posada Vidraru


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Hotel Posada Vidraru, deschis in luna decembrie 2010 si construit in locul vestitului Popas Casa Argeseana, este situat pe Transfagarasan, la doar 200 m de Barajul Vidraru.
Departe de tumultul oraselor se afla oaza dumneavoastra de liniste si relaxare, Hotelul Posada Vidraru, ce reprezinta o destinatie turistica deosebita, fiind amplasat intr-un decor de o frumusete captivanta, ce ofera turistilor o priveliste minunata atat asupra Lacului Vidraru, cat si asupra Muntilor Fagaras.
Hotelul dispune de 50 camere, majoritatea aubalcon si ofera o priveliste uluitoare asupra lacului sau padurii, toate suntdotate cu bai proprii cu du si uscator de par, minibar, televizor LCD,telefon, centrala termica proprie.

Ofera urmatoarele facilitai: locde joaca pentru copii, parcare exterioara, internet in lobby hotel, seif la Recepie (gratuit), terasa, foioare, plimbari cuvaporaul propriu i cu catamaranul pe Lacul Vidraru.
Hotelul pune ladispoziia clienilor sai o sala de conferine cu capacitate de 100 de locuri,echipata cu: videoproiector, ecran de proiecie, internet wireless,flipchart, sistem audio.
Restaurantul Hotelului Posada Vidraru 4*, cu o capacitate de 120 persoane i o terasa cu ocapacitate de 40 locuri, sunt locaiile potrivitepentru organizarea de nuni, botezuri, dineuri, mese festive ipetreceri private.

Vidraru Bar & Club - un loc animatunde va putei delecta cu jocuri de biliard, darts, tenis de masa, in timp cesavutai o bautura rafinata.

Oaspeii hotelului potbeneficia gratuit de urmatoarele servicii ale Centrului SPA: jacuzzi, sauna i centru fitness, piscinainterioara.