Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Gabriela

   Viseul De Sus, Romania


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Situat in Maramuresul Istoric in orasul Viseu de Sus, pe DN 18, departe de vacarmul centrului urban aglomerat, avand confortul si dotarea unui hotel de clasa.

Elegantul Hotel Gabriela este situat in Vișeu de Sus, la 1.500 de metri de centru. Acesta include un centru spa cu o saună și o cadă cu hidromasaj. De asemenea, hotelul oferă un teren de tenis și acces Wi-Fi gratuit. Calea ferată istorică Mocăniţa poate fi găsită la 2 km de hotel.

Camerele moderne ale hotelului sunt dotate cu TV prin cablu, un minibar și o baie, echipată cu articole de toaletă gratuite și un uscător de păr. Unele camere au balcon.

Restaurantul la carte al Hotelului Gabriela servește preparate din bucătăria internațională și mancăruri tradiționale romanești. In incintă există un bar şi o terasă.

Hotelul pune la dispoziţie un loc de joacă pentru copii şi o parcare privată gratuită. Zona de schi Borșa se află la 23 km de proprietate.