Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Amplasată în Tsilivi (Zakynthos), la 150 m de plaja Tsilivi, Apollon este o proprietate de 3 stele care oferă o piscină în aer liber, terasă cu șezlonguri și umbrele de soare și unități de cazare cu aer condiționat. Proprietatea are recepție cu program non - stop, unde clienții sunt întâmpinați cu ospitalitate în orice moment al zilei.

Sunt disponibile 18 camere. În camere există baie cu duș prevăzută cu foehn. Camerele au balcon cu masă și scaune unde pot fi petrecute momente de relaxare. Fiecare cameră dispune de cană pentru prepararea apei calde. Oaspeții pot solicita serviciul de room service pentru a servi masa sau diverse băuturi. Camerele de la Apollon au în dotare aer condiționat și Tv.

La proprietate există un snack-bar care oferă cafea, băuturi și gustări. Masa poate fi servită atât în interior, cît si în aer liber, pe terasă, în funcție de vreme.

În cadrul proprietatății există piscină în aer liber pentru cei care doresc să se relaxeze și să se bronzeze. Aceasta este prevăzută cu șezlonguri confortabile, prosoape și umbrele de soare, precum și cu un bar unde oaspeții pot degusta băuturi alcoolice sau răcoritoare.

Oaspeții se pot relaxa în grădina frumos amenajată de la proprietate.

Apollon are acces imediat la o plajă cu nisip și pietriș.

Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Internaţional Dionysios Solomos Zakynthos, situat la o distanță de 7,3 km.

Cele mai apropiate atracții de Apollon sunt: Parcul acvatic Tsilivi - 1,0 km, Bochali - 3,4 km, Water Village Zakynthos - 3,7 km.

Facilitati

Umbrele de soare
Șezlonguri
Grădină
Piscină exterioară (deschisă în sezon)
Recepție non-stop
TV
Telefon
Baie cu duș
Aer condiționat
Terasă
Plajă publică
Room service - cu plata
Balcon
Foehn
Bar la piscină
Fierbător
Plajă - la 250 m
Plajă cu nisip/pietriș
Acces imediat plajă
Snack Bar