Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Alykes Park Bungalows & Apartments


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Amplasat în Alykes (Zakynthos), Alykes Park Bungalows & Apartments se află la 300 m de plaja Alykes și oferă apartamente cu aer condiționat, grădină și terasă în aer liber. Proprietatea are servicii de închirieri auto. Se oferă acces gratuit la internet Wi-fi în spațiile publice. Parcarea este disponibilă la proprietate gratuit.

Sunt disponibile 16 camere. Unele camere au balcon, cu vedere la grădină, unde oaspeții se pot relaxa în compania celor dragi. Fiecare cameră dispune de mașină pentru preparare cafea sau ceai și fierbător Camerele confortabile de la Alykes Park Bungalows & Apartments sunt dotate cu pardoseală de gresie/ marmură, aer condiționat, Tv și seif. În camere există baie cu duș prevăzută cu foehn. Oaspeții au acces gratuit la serviciul Wi-fi în camere. Curățenia in cameră se face zilnic. În fiecare unitate de cazare există o bucătărie utilată cu frigider, plită de gătit și ustensile de bucătărie. De asemenea, sunt disponibile o zonă de luat masa și un cuptor pentru prepararea mâncărurilor. Proprietatea oferă camere pentru familie cu o suprafață mai mare și un număr mai mare de paturi față de cele standard.

La proprietate există un bar care oferă cafea și diverse băuturi. Acestea pot fi servite atât în interior, cît si în aer liber, pe terasă, în funcție de vreme. Oaspeţii îşi pot pregăti micul dejun şi alte mese şi le pot savura chiar pe balcon. Pentru cei care doresc să ia masa în natură, Alykes Park Bungalows & Apartments pune la dispoziție o zonă de picnic.

Alykes Park Bungalows & Apartments oferă serviciul de închirieri biciclete contra cost.

În grădina de la Alykes Park Bungalows & Apartments există un loc de joacă pentru copii special amenajat.

De asemenea oaspeții au la dispoziție un lounge cu televizor. Oaspeții se pot relaxa în grădina frumos amenajată de la proprietate.

Alykes Park Bungalows & Apartments are în apropiere o plajă cu nisip. Pe plajă există șezlonguri și umbrele de plajă contra cost.

Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Internaţional Dionysios Solomos Zakynthos, situat la o distanță de 14 km. La cerere proprietatea organizează transfer la/de la aeroport contra cost.

Cele mai apropiate atracții de Alykes Park Bungalows & Apartments sunt: Parcul acvatic Tsilivi - 8,5 km, Water Village Zakynthos - 9,3 km, Bochali - 12,0 km.

Facilitati

Bar
Seif
Wi-Fi zone publice gratuit
Grădină
Închirieri auto
Camere pentru familie
TV
Telefon
Baie cu duș
Terasă
Frigider
Recepție
Plajă publică
Plajă cu nisip
Închirieri biciclete - cu plata
Wi-Fi camere gratuit
Curățenie în cameră - zilnic
Balcon
Mașină de cafea
Foehn
Loc de joacă în aer liber
Transfer la/ de la aeroport - cu plata
Pardoseală de gresie/ marmură
Vedere la grădină
Tv în spațiile comune
Fierbător
Zonă de picnic
Plajă - la 300 m
Umbrele de plajă - cu plata
Șezlonguri sau paturi de plajă - cu plata
Parcare la proprietate
Masă
Bucătărie
Ustensile de bucătărie
Plită de gătit
Zonă de luat masa
Apartamente
Cuptor
Aer condiționat - cu plata

Locatie