Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

OFERTA PASTE BIHOR 2020

OFERTĂ DE PAȘTE 2020 BIHOR EXPERIENȚE INEDITE ÎN ECODESTINAȚIA PĂDUREA CRAIULUI 


COST 1250 DE LEI / PERSOANĂ PERIOADA 16.04-20.04.2020
 
PREȚUL INCLUDE CAZARE 4 NOPȚI CU PENSIUNE COMPLETĂ LA PENSIUNEA GRADIA DIN SUNCUIUS
 Pensiunea Gradia din Suncuius a luat naștere din dorința de a crea o oază de liniște și relaxare în mijlocul naturii. Beneficiind de o panorama de vis spre piscurile montane si orientata cu vedere spre Crisul Repede, pensiunea este destinata iubitorilor muntelui! 

SPEOTURISM PEȘTERA VÂNTULUI
 Experiența este completată cu o vizită de 3 ore în Peștera Vântului, cea mai lungă cavernă din România. Accesul se face în regim speoturistic, unde echipați corespunzător, aflăm de la ghizi profesioniști istoria acestor adevărate catedrale subterane din Bihor. 

CICLOTURISM PE LA 2 BISERICI DE LEMN ȘI O CASCADĂ 
 Descoperim împreună cu echipa Biciclez.ro, din șaua bicicletei cele mai spectaculoase peisaje din Pădurea Craiului, județul Bihor. Aflăm istoria locurilor la popasurile de la bisericile de lemn din Beznea și Valea Crișului. 

Contact și rezervări: Gabriel Bonaciu 0770 873 455, email: contact@aventuratrekking.ro Simbotour Oradea – rezervari@simbotour.ro