Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

CARETTA RELAX HOTEL

de la
432 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 16.06.2024 - 18.06.2024 | transport cu avionul | plecare din BUCURESTI
Verifica disponibilitate

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

www.carettabeachhotel.com

Localizare:
Hotelul este situat in regiunea Konakli la 12 km de Alanya si la 110 km de aeroportul din Antalya.

Cazare:
Un numar total de 299 camere în doua clădiri principale. Camere standard ( 25 m², un dormitor cu pat dublu si pat un pat de 1 pax, o baie, max. 2+1 pers) si doua camere pentru persoane cu dizabilitati. Toate camerele sunt dotate cu baie proprie cu cabina de dus, uscator de par, sistem de aer conditionat split, mini-bar ( doar apa reumplut zilnic), seif ( cu plata), TV prin satelit si canale de muzica, parchet laminat sau gresie si balcon.

Servicii:
All inclusive - bufet pentru mic dejun, mic dejun tarziu, pranz, gustari după amiaza, cina. Bauturile alcoolice locale ( Raki, Vodka, Gin, bere și vin) si nealcoolice locale intre orelele 10.00 – 23.00, inghetata intre anumite ore după amiaza, Gustari la plaja intre orele: 10.00 și 18.00 sunt folosite și de turistii de la Caretta Beach, băuturi răcoritoare și bere. Nu sunt incluse: bauturile din import, băuturile imbuteliate, băuturile în Disco club, sucurile naturale, cafeaua turceasca, toat cocktail-urile , băuturile după ora 23.00, room service.

Facilitati:
Restaurant principal pentru servirea meselor tip bufet, bar la piscina și la plaja, Disco bar. Contra cost: servicii medicale, spalatorie si curatatorie, salon de coafura, telefon, fax, internet, bona, jocuri pe calculator, centru comercial, rent a car. Internet WI-FI - cu plata.

Plaja:
Privata de nisip si pietris, cu sezlonguri, umbrele de soare – gratuit. Prosoape de plaja nu exista. Plaja este comuna și pentru hotelul Caretta Beach.

Sport si divertisment:
Piscine interioare si exterioare pentru adulti si copii, 4 tobogane cu apa, centru de fitness, baie turceasca, volei pe plaja, tenis de masa.
Contra cost: sporturi nautice, sauna, masaj, biliard.
Programe de divertisment, concursuri in cursul zilei la piscina si spectacole seara. Mini club pentru copii intre 04 - 12 de ani.
Renovat :2014