Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

SIDE AQUAMARIN

de la
624 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 15.09.2024 - 17.09.2024 | transport cu avionul | plecare din BUCURESTI
Verifica disponibilitate

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Construit in anul 2018, suprafata totala - 6000 m2. Hotelul are 3 cladiri principale cu 4 nivel. Side Aquamarin Resort & Spa ofera unitati de cazare de 4 stele si include o sauna si un centru de fitness. In timpul zilei este disponibil un serviciu de transfer la plaja. Oaspetii pot beneficia gratuit de umbrele de soare si de sezlonguri, precum si de mancaruri si bauturi la barul Sahil.

Descriere:
Construit in anul 2018, suprafata totala - 6000 m2. Hotelul are 3 cladiri principale cu 4 nivel. Side Aquamarin Resort & Spa ofera unitati de cazare de 4 stele si include o sauna si un centru de fitness. In timpul zilei este disponibil un serviciu de transfer la plaja. Oaspetii pot beneficia gratuit de umbrele de soare si de sezlonguri, precum si de mancaruri si bauturi la barul Sahil.

Localizare:
Hotelul se afla in regiunea Evrenseki, la 8 km de Side si la 60 km de aeroportul din Antalya, 300 de m de plaja.

Website:
http://www.sideaquamarin.com/en/oda.php

Facilitati hotel:
Side Aquamarin dispune de restaurant principal tip bufet, restaurant A’ la Carte cu specific turcesc, mexican si italian, Beach Bar intre 10:00 – 18:00, bar la piscina, lobby bar, piscina interioara si exterioara pentru adulti si copii, doua tobogane cu apa, centru fitness, baie turceasca, sauna, baie cu aburi, volei pe plaja, tenis de masa, masaj, centru SPA, biliard, camera cu jocuri, sporturi nautice, asistenta medicala, babysitting, spalatorie si curatatorie, magazine, telefon, fax, internet corner si jocuri pe calculator, rent a car. Wi-Fi gratuit in intreg hotelul. Programe de divertisment in timpul zilei, competitii, spectacole, mini club pentru copii cu varste intre 4 – 12 ani, loc de joaca, mini disco seara. Plaja privata, de nisip, la 300m de hotel. Sezlonguri, umbrele si prosoape de plaja gratuite. 

Facilitati camere:
Toate camerele au baie privata cu dus, uscator de par, aer conditionat control individual, telefon direct, mini bar (realimentat zilnic cu apa), seif (contra cost), TV satelit, podea laminata, balcon.