Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.
de la
1552  1458 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 20.09.2024 - 27.09.2024 | transport cu avionul | plecare din Cluj Napoca
Verifica disponibilitate

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Amplasare

Hotelul la plajă este situat chiar pe malul mării, într-un cartier animat, direct în centrul localității Kavos. Aici există mai multe posibilități de petrecere a timpului liber sau de inițiere a unor mici tururi de explorare. Până la aeroportul Corfu - Kerkyra (CFU) sunt aproximativ 40 de km.

Dotări

Recepția din zona de primire este deschisă la orice oră. Hotelul cu aer condiționat dispune de diverse comodități ce contribuie la o ședere confortabilă și relaxantă, ca de exemplu o cameră de bagaje, un seif, un schimb valutar, un chioșc cu ziare, un spațiu cu televizor, un serviciu de transfer, o spălătorie de tip self-service și o zonă pentru fumători. În spațiile comune, conexiunea Wi-Fi le oferă clienților acces (gratuit) la internet. La serviciul de organizare a excursiilor se dă o mână de ajutor la planificarea excursiilor. Există facilități pentru persoanele în scaun cu rotile. Cei ce călătoresc cu autoturismul propriu îl pot parca în parcarea unității de cazare.

Locul de cazare

În camere există un aparat de aer condiționat. Un balcon care invită la zăbovit se găsește în dotările de bază ale majorității camerelor. Se găsesc de asemenea și un frigider și un minifrigider. În plus, există un telefon cu apelare directă, un televizor și WiFi. În baia dotată cu un duș și o cadă dispune de un uscător de păr. Locul de cazare oferă camere de nefumători.

Sport/divertisment

Clienții își pot petrece timpul liber după voia inimii și pot utiliza ofertele de sport și de divertisment ale hotelului. Piscina exterioară oferă băi plăcute și răcoritoare. Șezlongurile invită la bronzat. La barul piscinei clienții vor găsi diverse băuturi răcoritoare. Diverse oferte garantează distracție, ca de exemplu minigolf, tenis de masă și biliard. Copyright GIATA 2004 - 2023. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 128259

Mâncare

Locurile unde se poate lua masa cuprind o sală de mese, o sală pentru micul dejun, o cafenea și un bar. Clienții vor găsi bucate diverse în restaurantul pentru nefumători cu aer condiționat. Unitatea de cazare oferă pentru masă pachete de servicii cu mic dejun inclus, demipensiune și pensiune completă. Un mic dejun continental de la bufet garantează o zi bună de dimineață. La mic dejun și cină clienții se servesc de la bufetul bogat. De asemenea, locul de cazare pune la dispoziție oferte speciale de masă.

Locatie