Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Golden Costa Salou - Adults Only

de la
1503  1498 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 26.09.2024 - 03.10.2024 | transport cu avionul | plecare din Timisoara
Verifica disponibilitate

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Situat pe malul mării, Golden Costa Salou - Adults Only 4* Sup oferă cazare de 4 stele in Salou și are o piscină in aer liber, centru de fitness și grădină. Printre facilitățile acestei proprietăți se numără un restaurant, un lounge comun și o recepție deschisă nonstop, precum și WiFi gratuit in intreaga proprietate. Este disponibilă o parcare privată.

Hotelul va pune la dispoziție oaspeților camere cu aer condiționat, dulap, aparat de cafea, frigider, cutie de valori, TV cu ecran plat, balcon și baie privată cu duș. Camerele de la Golden Costa Salou - Adults Only 4* Sup sunt dotate cu lenjerie de pat și prosoape.

Un mic dejun vegetarian, vegan sau fără gluten poate fi savurat la proprietate.

Unitatea de cazare oferă o terasă. Puteți juca biliard la Golden Costa Salou - Adults Only 4* Sup, iar zona este populară pentru drumeții.

Punctele de interes populare din apropierea hotelului includ Playa de la Pineda, Cala Crancs și Aquopolis La Pineda. Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Reus, situat la 19 km de Golden Costa Salou - Adults Only 4* Sup.

Locatie