Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

AluaSun Costa Park


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

LOCALIZARE
Aceasta proprietate este la 18 minute pe jos fata de plaja.Oaspetii au la dispozitie un autobuz de transfer gratuit la plaja si centrul localitatii Torremolinos, situat la 2,1 km. Autobuzul are un numar limitat de locuri. Aeroportul Malaga se afla la 6 km.

FACILITATI
Acest hotel ofera camere cu balcon si vedere la munti sau la mare. Hotelul pune la dispozitie un teren de tenis si piscina in aer liber.
Hotelul are o sala de jocuri cu masa de biliard, teren de minigolf si zona de joaca pentru copii. Pentru divertisment, aveti la dispozitie spectacole live si o echipa de animatori.
Printre alte servicii disponibile se numara un serviciu gratuit de transfer spre centrul orasului Torremolinos si spre plaja, din aprilie pana in octombrie.

RESTAURANT
Restaurantul Hotelului AluaSun Costa Park serveste mancaruri locale. Proprietatea are si 2 baruri la piscina.

CAMERE
Toate camerele Hotelului AluaSun Costa Park sunt spatioase si au TV prin satelit si aer conditionat. Ofera si baie privata.
Double(28 mp)
Family (38 mp)
Junior Suite(40 mp)

*Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera se pot solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel, solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.