Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.
de la
1259  1059 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 23.09.2024 - 30.09.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Ariadne este o afacere hotelieră condusă de o familie, cu o istorie ce începe în 1991 și care a beneficiat de renovări pe parcursul anilor. Hotelul dispune de 42 de camere amplasate într-un bloc dreptunghiular, cu piscina centrală împodobită cu flori uimitoare de vukamvila, geranii colorate și iasomie.
Localizare
Situat în Platanes, la doar 150 de metri de plaja cu nisip, Hotelul Ariadne se bucură de proximitatea față de numeroase taverne, baruri și magazine.
Orașul Rethymno, aflat la 5 km distanță, este ușor accesibil prin transportul public ce circulă frecvent în stațiune.
Facilități hotel
Printre facilitățile oferite de hotel se numără recepție, zonă de mic dejun, televizor, internet Wi-Fi, bar, snack bar/restaurant, piscină, terasă/zone de relaxare, piscină pentru copii, șezlonguri/umbrele, vestiare/dușuri, sală de ședințe, parcare în limita locurilor disponibile și servicii de transfer.
Facilități camere

Fiecare unitate de cazare de la Ariadne dispune de o chicinetă echipată cu facilități de gătit și frigider, balcon sau patio cu vedere la piscină, munte sau grădină, zonă de relaxare cu televizor cu ecran plat și baie privată cu uscător de păr.

Locatie