Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Cretan Dream Royal


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Cretan Dream Royal este o proprietate de 5 stele care se află în Kato Stalos (Creta-Chania), la o distanță de 100 m de plaja Stalos și oferă piscină în aer liber, cu șezlonguri și umbrele de soare, precum și un centru spa care asigură servicii pentru un sejur extrem de relaxant. Proprietatea are recepție cu program non - stop, unde clienții sunt întâmpinați cu ospitalitate în orice moment al zilei. Se oferă acces gratuit la internet Wi-fi în spațiile publice. Parcarea este disponibilă la proprietate gratuit.

Sunt disponibile 81 camere. Oaspeții au la dispoziție serviciul de room service pentru a servi masa sau diverse băuturi. Camerele confortabile de la Cretan Dream Royal au pardoseală de gresie/ marmură, aer condiționat, Tv cu canale prin satelit și seif. În camere există baie cu cadă sau duș ce are în dotare foehn și articole de toaletă gratuite. Unele camere au balcon cu vedere la mare sau la grădină. Oaspeții au acces gratuit la serviciul Wi-fi în camere. Curățenia in cameră se face zilnic. Proprietatea oferă camere pentru familie cu o suprafață mai mare și un număr mai mare de paturi față de cele standard. Se pot rezerva de asemenea camere pentru nefumători.

La Cretan Dream Royal oaspeții au la dispoziție 2 restaurante unde pot savura mâncăruri delicioase, în stil bufet sau à la carte. Preparate din bucătăria grecească și internațională așteaptă să fie degustate în fiecare zi la micul dejun, prânz și cină. Masa poate fi servită atât în interior, cît si în aer liber, pe terasă, în funcție de vreme. Sunt disponibile 2 baruri unde oaspeții pot avea diverse băuturi răcoritoare sau alcoolice.

Din facilitățile oferite de proprietate nu lipsește centrul de wellnes și spa, unde oaspeții pot încerca diferite tratamente de înfrumusețare sau se pot relaxa la masaj sau la saună. Pentru cei interesați proprietatea oferă servicii de înfrumusețare și o întreagă gamă de tratamente corporale. În cadrul proprietatății există piscină în aer liber pentru cei care doresc să se relaxeze și să se bronzeze. Aceasta este prevăzută cu șezlonguri confortabile, prosoape și umbrele de soare.

Oaspeții au la dispoziție numeroase activități, atât ziua cât și seara. În timpul zilei, la Cretan Dream Royal amatorii de divertisment pot juca biliard sau tenis de masă. O altă variantă de petrecere a timpului liber la proprietate este camera de jocuri electronice.

În grădina de la Cretan Dream Royal există un loc de joacă pentru copii special amenajat.

Facilitățile de la proprietate mai cuprind și un lift, o cameră pentru bagaje și un seif. Printre alte servicii proprietatea oferă și serviciul de schimb valutar.

Cretan Dream Royal are în apropiere o plajă cu nisip. Pe plajă există șezlonguri și umbrele de plajă.

Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Souda, situat la o distanță de 17 km.

Cele mai apropiate atracții de Cretan Dream Royal sunt: Mănăstirea Franciscană Agios Fragkiskos - 3,3 km, Grădina Municipală - 3,3 km, Agios Dimitrios Church - 3,7 km.


Restaurante:
Aphrodite - Bucătărie: grecească, internaţională, Meniu: bufet
Muse - Bucătărie: internaţională, Meniu: à la carte

Facilitati

Seif
Lift
Schimb valutar
Biliard
Umbrele de soare
Magazine
Șezlonguri
Wi-Fi zone publice gratuit
Grădină
Piscină exterioară (deschisă în sezon)
Recepție non-stop
Camere pentru familie
Camere pentru nefumători
TV
Telefon
Aer condiționat
Terasă
Meniu à la carte
Frigider
Plajă publică
Meniu bufet
Plajă cu nisip
Umbrele de plajă
Șezlonguri sau paturi de plajă
Room service - cu plata
Wi-Fi camere gratuit
Cameră pentru bagaje
Vedere la mare
Curățenie în cameră - zilnic
Balcon
Canale prin satelit
Foehn
Articole de toaletă gratuite
Baie cu cadă sau duș
Plajă
Acces imediat la plajă
Tenis de masă
Loc de joacă în aer liber
Masaj - cu plata
Cameră de jocuri
Zonă pentru fumători
Magazin de suveniruri
Spa/ centru wellness - cu plata
2 baruri
Plajă - la 20 m
Pardoseală de gresie/ marmură
2 restaurante
Mic dejun tip bufet
Sală de conferințe
Vedere la grădină
Pachete Spa - cu plata
Saună
Tratamente corporale - cu plata
Parcare la proprietate
Tratamente faciale - cu plata
Masă
Ustensile de bucătărie
Plită de gătit
Zonă de luat masa
Chicinetă
Facilități business - fax/ copiator
Halat de baie
Radio

Locatie