Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

ROMANIAS APARTMENTS

de la
924  793 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 18.06.2024 - 25.06.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Complexul de apartamente este situat in zona Georgioupolis, la aproximativ 260 de metri de frumoasa plajă de nisip. Recent deschis, complexul este alegerea potrivita pentru familiile cu copii. Apartamentele oferă o gamă largă de facilități pentru a asigura o ședere confortabilă oaspetilor. Există o piscină în incintă, dotată cu șezlonguri și umbrele pentru relaxare și distracție.
Localizare

Complexul de apartamente este situat in zona Georgioupolis, la aproximativ 260 de metri de frumoasa plajă de nisip. Recent deschis, complexul este alegerea potrivita pentru familiile cu copii.

Facilitati hotel

Apartamentele oferă o gamă largă de facilități pentru a asigura o ședere confortabilă oaspetilor. Complexul are in dotare o piscină, dotată cu șezlonguri și umbrele pentru relaxare și distracție.

Facilitati camere

Studiourile și apartamentele sunt dotate cu chicinetă cu frigider, permițând oaspeților să își pregătească propriile mese. Fiecare unitate are, de asemenea, o baie privată. În plus, toate unitățile de cazare sunt dotate cu aer condiționat, televizor și seif (contra cost). Apartamentele sunt alcatuite dintr-un dormitor, un living, grup sanitar propriu, chicineta complet utilata.