Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Doubletree by Hilton Dubai Business Bay


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

DoubleTree by Hilton Dubai - Business Bay se afla in Bay Square, o zona de cladiri cu doar cateva niveluri aflata la cativa pasi de centrul orasului Dubai, cu numeroase magazine, restaurante stradale si sedii de firme, si reprezinta un punct de plecare inedit pentru a descoperi acest oras fascinant. Proprietatea are centru de fitness si piscina in aer liber. In intreaga proprietate este disponibil acces gratuit la internet WiFi de mare viteza.
Acestia se pot relaxa in camere sau suite spatioase, cu acces gratuit la internet WiFi. Camerele sunt putin mai mari, iar baile sunt dotate cu un dus tip walk-in mare. Unele camere ofera vedere la Burj Khalifa si la centrul orasului Dubai.
Restaurantul My Square este deschis pe tot parcursul zilei si este centrul social al hotelului, cu bucatarie deschisa si atmosfera de bistro. In curand se va deschide localul PizzaExpress Live, care ofera spectacole live si pizza, iar Le Petit Belge serveste bere belgiana si moules frites clasic (scoici cu cartofi prajiti). Oaspetii pot vizita Bay Club care are sezlonguri si ofera bauturi, sau se pot destinde in holul cu decor original. De asemenea, acestia pot savura o cafea la Oud, lounge-ul cu program nonstop al hotelului.
Oaspetii pot beneficia de serviciul gratuit de transfer sau se pot plimba pana la atractiile turistice de top din Dubai, aflate la doar 10 minute de mers pe jos, printre care Burj Khalifa, Dubai Mall, zona Downtown Boulevard si Opera din Dubai. De asemenea, este oferit un serviciu gratuit de transfer la DIFC (Dubai International Financial Centre) si DWTC (Dubai World Trade Center). Proprietatea se afla la 3 minute de mers cu masina de statia de metrou Business Bay. Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul International Dubai, situat la 10 km de Doubletree By Hilton Dubai - Business Bay.
Facilitati: centru de fitness si piscina in aer liber, acces gratuit la internet WiFi, serviciul gratuit de transfer, aer conditionat si TV cu ecran plat cu canale prin cablu, minibar si facilitati pentru prepararea de ceai/cafea, prcare gratuita.
Camera King : 1 pat dublu extra-large si 1 canapea extensibila, 36 m, acces gratuit la internet WiFi, aer conditionat si TV cu ecran plat cu canale prin cablu, minibar, baie in camera, parcare gratuita.
Camera King Delux : 1 pat dublu extra-large, 44 m, acces gratuit la internet WiFi, aer conditionat si TV cu ecran plat cu canale prin cablu, minibar, baie in camera, parcare gratuita.
Camera Deluxe pe colt cu vedere la Burj Khalifa, 1 pat dublu extra-large, 60 m, acces gratuit la internet WiFi, aer conditionat si TV cu ecran plat cu canale prin cablu, minibar, baie in camera, facilitati pentru prepararea de ceai/cafea, parcare gratuita.
Camera King superioara cu vedere la Burj Khalifa, 1 pat dublu extra-large si 1 canapea extensibila, 40 m, acces gratuit la internet WiFi, aer conditionat si TV cu ecran plat cu canale prin cablu, minibar, baie in camera, parcare gratuita.
Camera King superioara: 1 pat dublu extra-large si 1 canapea extensibila, 44 m, acces gratuit la internet WiFi, aer conditionat si TV cu ecran plat cu canale prin cablu, minibar, baie in camera, parcare gratuita.
Camera twin: 2 paturi de o persoana, 40 m, acces gratuit la internet WiFi, aer conditionat si TV cu ecran plat cu canale prin cablu, minibar, baie in camera, parcare gratuita.
Camera twin Deluxe: 2 paturi de o persoana, 60 m, acces gratuit la internet WiFi, aer conditionat si TV cu ecran plat cu canale prin cablu, minibar, baie in camera, parcare gratuita.
Camera twin superioara cu vedere la Burj Khalifa: 2 paturi de o persoana, 40 m, acces gratuit la internet WiFi, aer conditionat si TV cu ecran plat cu canale prin cablu, minibar, baie in camera, parcare gratuita.
Camera twin superioara: 2 paturi de o persoana, 44 m, acces gratuit la internet WiFi, aer conditionat si TV cu ecran plat cu canale prin cablu, minibar, baie in camera, parcare gratuita.
Camera Suita Burj cu 2 dormitoare: 1 pat dublu extra-large in dormitor 1 , 2 paturi de o persoana in dormitor 2, 100 m, acces gratuit la internet WiFi, aer conditionat si 2 Smart TV , minibar, baie in camera, facilitati pentru prepararea de ceai/cafea, parcare gratuita.


Locatie