Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Holiday Inn Express Dubai Airport


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Situată în Dubai, Holiday Inn Express Dubai Airport este o proprietate care oferă unități de cazare cu aer condiționat și un restaurant. Facilitățile de la Holiday Inn Express Dubai Airport includ sală de fitness și business center. Proprietatea are, de asemenea, servicii de recepție cu program non - stop și închirieri auto. Se oferă acces gratuit la internet Wi-fi în spațiile publice. Parcarea este disponibilă la proprietate gratuit.

Camerele de la Holiday Inn Express Dubai Airport sunt dotate cu aer condiționat, Tv cu canale prin satelit și seif. Fiecare cameră dispune de mașină pentru preparare cafea sau ceai și fierbător Oaspeții au acces gratuit la serviciul Wi-fi în camere. În camere există baie cu cadă sau duș ce are în dotare foehn și articole de toaletă gratuite. Curățenia in cameră se face zilnic.

La Holiday Inn Express Dubai Airport oaspeții au la dispoziție un restaurant care servește mâncare à la carte. Preparate din bucătăria internațională așteaptă să fie degustate în fiecare zi. Oaspeţii pot avea diverse băuturi răcoritoare sau alcoolice la bar.

O sală de fitness cu echipamente necesare pentru o gamă variată de exerciții fizice este la dispoziția celor interesați.

Facilitățile de la proprietate mai cuprind și un lift, o cameră pentru bagaje și un seif. Printre alte servicii proprietatea oferă și serviciul de schimb valutar.

Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Internaţional Dubai, situat la o distanță de 0,9 km. La cerere proprietatea organizează transfer la/de la aeroport.

Cele mai apropiate atracții de Holiday Inn Express Dubai Airport sunt: Dubai Festival City - 2,5 km, Seawings Dubai Creek - 2,6 km.


Restaurante:
Great Room - Bucătărie: internaţională, Meniu: à la carte

Facilitati

Bar
Seif
Restaurant
Fitness
Lift
Schimb valutar
Wi-Fi zone publice gratuit
TV
Telefon
Frigider
Wi-Fi camere gratuit
Canale prin satelit
Foehn
Business centre
Mic dejun tip bufet
Accesibil cu scaunul cu rotile
Parcare la proprietate
Transfer la/ de la aeroport
Închirieri auto
Recepție non-stop
Aer condiționat
Meniu à la carte
Curățenie în cameră - zilnic
Mașină de cafea
Articole de toaletă gratuite
Baie cu cadă sau duș
Fierbător
Sală de fitness
Cameră pentru bagaje
Facilităţi pentru persoane cu mobilitate redusă
Sală de conferințe

Locatie