Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

ATRIUM HOTEL

de la
847 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 18.10.2024 - 25.10.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere



Localizare

Hotelul Atrium Hotel se afla in statiunea Hammamet din Tunisia. Aeroportul Monastir se afla la 98 km de hotel.

Facilitati hotel

Hotelul pune la dispozitie oaspetilor  recepție 24/24, Wi-Fi – în lobby și lobby bar, sală de conferințe și săli de ședințe cu plata, centru SPA cu plata, serviciu de spălătorie cu plata, magazin de suveniruri, parcare, schimb valutar, piscină în aer liber cu apă dulce, piscina pentru copii, piscina interioara incalzita cu apa dulce.

Serviciile de agrement disponibile sunt animație, aerobic și aerobic în apă, polo pe apă, minigolf, darts, bocce, fotbal pe plajă, volei pe plajă, tenis de masa, minijocuri Olimpice o dată pe săptămână, sporturi nautice cu plata.

Pentru copii hotelul pune la dispozitie miniclub pentru copii 4-12 ani, scaune pentru copii în restaurante, pătuț de copii (la cerere, în funcție de disponibilitate).

Facilitati camere

Toate camerele hotelului sunt dotate cu balcon sau terasa mobilata, aer condiționat, seif cu plata, minibar (gol), TV, cadă/ duș, uscător de păr.

Facilitati plaja

Hotelul se afla la 250 m de plaja, plaja este privata cu nisip. Umbrelele de plajă și piscină, șezlongurile sunt gratuite.