Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Club Novostar Omar Khayam

de la
825 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 02.10.2024 - 09.10.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere



Localizare

Hotelul este situat într-o zonă relativ liniştită a staţiunii Hammamet. La câțiva pași de hotel se găsesc mici magazine, magazine de suveniruri, precum și cafenele și restaurante. La 500 m de hotel se afla un mini parc de distractii pentru copii, care functioneaza in plin sezon.

Distanta pana la aeroportul Monastir – 119 km.

Distanța până in centrul orașelor  Medina veche – 6 km, Yasmine Hammamet – 14 km.

 

Facilitati hotel

Hotelul pune la dispozitie oaspetilor  recepție 24/24, schimb valutar, magazin de suveniruri, curățătorie chimică cu plata, spalatorie cu autoservire, seif la recepție cu plata, fără lift în clădirea hotelului, Wi-Fi gratuit în lobby, lobby bar, bar pe plajă, bar la piscina, bar lângă parcul acvatic, bar de zi, restaurant principal – buffet, restaurant a la carte cu plata, plaja privata, umbrele de soare, șezlonguri, saltele cu plata, piscina exterioara, 1 piscină suplimentară exterioara cu zonă pentru copii, parc acvatic (01/05 – 31/10), piscina interioara incalzita (30/09 – 01/06), prosoape de plaja (depozit).

Activitatile de agrement ale hotelului sunt sala de fitness – gratuit, mini-golf, teren de tenis (echipamentul este disponibil cu un depozit), tenis de masa, aerobic/ aerobic pe apă, zumba, yoga, darts, disco și spectacole de noapte.

Hotelul pune la dispozitie copiilor fierbător electric (la cerere, depozit), pătuțuri pentru copii sub 4 ani (la cerere), loc de joaca pentru copii, miniclub pentru copii 4-12 ani cu animație – zilnic, miniclub – zilnic, artă facială pentru copii, cursuri de master de gătit, quest-uri de pizza, spectacole de talente, mini Jocurile Olimpice etc.

Facilitati camere

Toate camerele hotelului sunt dotate cu aer condiționat (din 15/06 până în 15/09),TV LCD cu port USB, televiziune prin satelit, minibar cu plata, seif la recepție cu plata, birou, cadă/duș, balcon, articole de toaleta, uscător de păr.