Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

MEDITERRANEE THALASSO GOLF

de la
846  769 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 02.10.2024 - 09.10.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere



Localizare

Hotelul Mediterranee Thalasso Golf se afla in nordul statiunii Hamamet din Tunisia. Aeroportul Monastir se afla la 97 km de hotel.

Facilitati hotel

Hotelul pune la dispozitie oaspetilor recepție 24/24, Wi-Fi – în hol și în zonele comune, sala de conferințe contra cost, seif la recepție contra cost, centru de thalasso contra cost, serviciu de spălătorie contra cost, magazin de suveniruri contra cost, parcare, schimb valutar, restaurant principal, lobby bar, bar la piscina, bar pe plaja, 2 restaurante a la carte contra cost, piscină în aer liber cu apă dulce, piscină pentru copii cu mini toboggan, piscina exterioara cu apa de mare, 2 piscine interioare, una dintre ele este o piscină cu apă de mare în centrul Thalasso cu plata.

Serviciile de agrement disponibile sunt animație, sală de fitness contra cost, aerobic și aerobic în apă, darts și tir cu arcul, bocce, volei, teren de tenis, minigolf, tenis de masa, zumba.

Pentru copii hotelul ofera miniclub pentru copii 4-12 ani, scaune pentru copii în restaurante, pătuț de copii (la cerere, în funcție de disponibilitate).

Facilitati camere

Toate camerele hotelului sunt dotate cu balcon sau terasa mobilata, spațiu de cameră zonat, aer condiționat, TV, minibar (la cerere, USD), cadă/ duș, săpun într-un pachet individual.

Facilitati plaja

Hotelul se afla pe plaja, plaja este privata cu nisip. Umbrelele de plajă și piscină, șezlonguri sunt gratuite gratuite, prosoapele de plajă sunt gratuite, cu depozit.