Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

NOVOSTAR BEL AZUR THALASSA & BUNGALOWS

de la
992  957 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 02.10.2024 - 09.10.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere



Localizare

Hotelul Novostar Bel Azur Thalassa & Bungalows se afla in nordul statiunii Hammamet din Tunisia. Aeroportul Monastir se afla la 115 km de hotel.

 

Facilitati hotel

Hotelul pune la dispozitie oaspetilor  recepție 24/24, ATM, schimb valutar, magazin de suveniruri, serviciu de curățătorie chimică cu plata, seif în camera, lifturi, Wi-Fi gratuit în camere, hol, lobby bar și pe plajă, bar din receptie, bar pe plajă, lounge bar lângă piscina inferioară, bar lângă piscina superioară, restaurantul principal – buffet, restaurantul a la carte La Mer Beach Grill cu plata, cafenea maur cu plata, 2 piscine exterioare cu zone pentru copii, piscina interioara incalzita (inchisa de la 01.06 la 30.09), piscina acvatonica cu apa de mare in centrul Thalasso cu plata.

 

Serviciile de agrement disponibile sunt program de animație zi și noapte pentru adulți și copii, sala de fitness în centrul de thalasso cu plata, mini-golf, loc de joaca multifunctional (baschet, fotbal, handbal), teren de tenis (echipamentul este disponibil cu un depozit), tenis de masa, aerobic/ aerobic pe apă, disco și spectacole de noapte (locul este supus condițiilor meteorologice: fie o scenă de vară pe plajă, fie un lounge bar), biliard și aparate de slot cu plata.

Pentru copii hotelul pune la dispozitie pătuțuri pentru copii sub 4 ani (la cerere), loc de joacă pentru copii și o trambulină sunt situate în zona Novostar Sol Azur Beach Congress 4*, miniclub pentru copii 4-12 ani cu animație – zilnic, mini-discoteci – zilnic, scaune pentru copii, cuptor cu microunde și blender în restaurantul principal, un tort decorat este oferit ca compliment pentru ziua de nastere.

Sunt permise animalele de companie pana in 5 kg.


 

 

 

 

Facilitati camere

Toate camerele hotelului sunt dotate cu aer condiționat, TV LCD cu port USB, Wifi, televiziune prin satelit, minifrigider, fierbător electric și set de ceai, seif, cadă/duș, articole de toaletă gratuite, uscător de păr.

Facilitati plaja

Plaja este privată cu nisip, hotelul se afla pe plaja. Umbrelele de soare, șezlongurile si saltelele sunt gratuite.