Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

OCEANA HOTEL & SPA


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere



Localizare

Hotelul Oceana Hotel & SPA se afla in sudul statiunii Hammamet din Tunisia. Aeroportul Monastir se afla la 104 km de hotel.

Facilitati hotel

Hotelul pune la dispozitie oaspetilor  recepție 24/24, Wi-Fi – în tot hotelul, cu excepția restaurantelor,  room service cu plata, 4 săli de conferințe și săli de ședințe cu plata, serviciu de spălătorie cu plata, centru SPA cu plata, parcare, magazine de suveniruri cu plata, schimb valutar, 2 piscine exterioare cu apă dulce, piscină interioară încălzită cu apă dulce.

Serviciile de agrement disponibile sunt animație de mai multe ori pe săptămână, muzică live sau spectacole nocturne de mai multe ori pe săptămână, sală de fitness, 4 terenuri de tenis pe zgură, aerobic, aerobic în apă, volei pe plajă, tenis de masa.

Facilitati camere

Toate camerele hotelului sunt dotate cu balcon sau terasa mobilata, aer condiționat, Wifi, seif, minibar (gol), fierbător electric (cu plata, la cerere), TV, cadă/ duș, uscător de păr,  articole de toaletă (reumplute zilnic).

Facilitati plaja

Plaja este privată cu nisip, hotelul se afla pe plaja. Umbrelele de soare, șezlongurile si saltelele sunt gratuite, prosoapele de plaja sunt gratuite cu depozit.