Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

RESIDENCE MAHMOUD

de la
513  499 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 19.07.2024 - 26.07.2024 | transport cu avionul | plecare din Timisoara
Verifica disponibilitate

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere



Localizare

Hotelul Residence Mahmoud se afla in sudul statiunii Hamamet din Tunisia. Aeroportul Monastir se afla la 97 km de hotel.

Facilitati hotel

Hotelul pune la dispozitie oaspetilor recepție 24/24, Wi-Fi – în hol, lobby bar și camere, schimb valutar, restaurant principal, restaurant a la carte contra cost, lobby bar contra cost, bar la piscina contra cost, bar pe plaja contra cost, piscină în aer liber cu apă dulce

Serviciile de agrement disponibile sunt tenis de masa, volei pe plajă.

Pentru copii hotelul ofera scaune pentru copii în restaurante, pătuț de copii (la cerere, în funcție de disponibilitate).

Facilitati camere

Toate camerele hotelului sunt dotate cu aer condiționat, Wifi, seif contra cost, minibar (contra cost, la cerere), TV, cadă/ duș, uscător de păr, săpun într-un pachet individual.

Facilitati plaja

Hotelul se afla la 300 m de plaja, plaja este privata cu nisip. Umbrelele de plajă și piscină, șezlongurile sunt gratuite, prosoapele de plajă nu sunt furnizate de hotel.