Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Royal Azur Thalassa

de la
1672 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 02.10.2024 - 09.10.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere



Localizare

Hotelul Royal Azur Thalassa se afla in statiunea Hammamet din Tunisia. Aeroportul Monastir se afla la 115 km de hotel.

Facilitati hotel

Hotelul pune la dispozitie oaspetilor  recepție 24/24, room service 24/24 cu plata, concierge, Wi-Fi – în întregul hotel, inclusiv în camere, magazin de suveniruri, săli de conferințe și săli de ședințe cu plata, centru de coworking cu plata, centru de thalasso cu plata, serviciu de spălătorie și curățătorie chimică cu plata, fier de călcat și masă de călcat (la cerere), parcare, schimb valutar, piscină tip lagună în aer liber cu apă dulce (încălzită iarna), piscină în aer liber Bali cu apă dulce, piscină infinită cu apă dulce, 2 piscine interioare încălzite, una dintre ele este o piscină cu apă de mare în centrul de thalaso cu plata.

Serviciile de agrement disponibile sunt TIR cu arcul, minigolf, tenis de masa, aerobic, jocuri de masa, sală de fitness cu plata, yoga, teren de tenis.

Pentru copii hotelul pune la dispozitie  pătuț de copii (la cerere, în funcție de disponibilitate).

Facilitati camere

Toate camerele hotelului sunt dotate cu balcon mobilat, aer condiționat, Wifi, seif, minibar (gol), fierbător și set de ceai, TV, cadă/ duș, uscător de păr, halate de baie, articole de toaletă (reumplute zilnic).

Facilitati plaja

Plaja este privată cu nisip, hotelul se afla pe plaja.  Umbrelele de plajă și piscină, șezlongurile, saltelele si prosoape de plajă sunt gratuite.