Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

VINCCI SAPHIR PALACE & SPA

de la
1256  1109 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 02.10.2024 - 09.10.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere



Localizare

Hotelul Vincci Saphir Palace & SPA se afla in statiunea Hammamet din Tunisia. Aeroportul Monastir se afla la 98 km de hotel.

Facilitati hotel

Hotelul pune la dispozitie oaspetilor recepție 24/24, Wi-Fi – în tot hotelul, seif la recepție cu plata, 4 săli de conferințe cu plata, centru SPA cu plata, serviciu de spălătorie cu plata, parcare, schimb valutar, restaurant principal, snack restaurant, 2 restaurante a la carte (cu plata, oaspeții cu pachet All Inclusive pot vizita fiecare restaurant o dată gratuit în timpul șederii, cu o rezervare în avans), lobby bar, bar la piscina, bar pe plaja, bar american cu plata, piscină în aer liber cu apă dulce, piscina pentru copii, piscină interioară cu apă dulce (închisă în perioada 01.06 - 30.09).

Serviciile de agrement disponibile sunt animație, volei pe plajă, sală de fitness, aerobic, aerobic în apă, tenis de masa, bocce, biliard cu plata.

Pentru copii hotelul ofera scaune pentru copii în restaurante, pătuț de copii (la cerere, în funcție de disponibilitate).

Facilitati camere

Toate camerele hotelului sunt dotate cu balcon mobilat, aer condiționat, seif, Wifi, minibar (gol), fierbător și set de ceai, TV, cadă/ duș, uscător de păr, halate de baie, articole de toaletă (reumplute zilnic).

Facilitati plaja

Hotelul se afla la 50 m de plaja, plaja este privata cu nisip. Umbrelele de plajă și piscină, șezlongurile, saltelele sunt gratuite, prosoape de plajă sunt gratuite, cu depozit.