Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Hotelul Clarion Istanbul Mahmutbey este situat in cartierul Bağcılar din Istanbul. Proprietatea are piscină interioară, centru de wellness și spa, saună, hamam și centru de fitness. Oaspeții pot lua masa la restaurantul și barul hotelului. Accesul la internet WiFi este gratuit in intreaga proprietate.

Camerele cu design modern de la Hotelul Clarion Istanbul Mahmutbey au aer aer, birou, fierbător electric, TV și vedere la oraș. Fiecare tip de cameră include seif pentru laptop. Băile private sunt dotate cu duș tip walk-in, papuci, uscător de păr, halate de baie și articole de toaletă gratuite.

Proprietatea are recepție cu program non-stop. Hotelul Clarion Istanbul Mahmutbey oferă parcare cu valet, schimb valutar și depozit de bagaje. Personalul amabil oferă asistență la inchirierea de autoturisme, informații cu privire la atracțiile locale și serviciul de bilete. Oaspeții au la dispoziție servicii de spălătorie și curățătorie chimică, la un cost suplimentar.

Hotelul Clarion Istanbul Mahmutbey se află la 17 km de Moscheea Suleymaniye și la 18 km de Turnul Galata. Aeroportul Atatürk este situat la 10 km, iar Aeroportul Istanbul se află la 43 km de hotel.

Locatie