Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Hotelul Melas Istanbul se află in Istanbul, la 2,2 km de Istanbul Sapphire și oferă cazare cu un restaurant, parcare privată gratuită, un centru de fitness și un bar. Acest hotel beneficiază de o locație bună in cartierul Şisli și are un lounge comun, o piscină interioară și un hamam. La cazare există recepție cu program non-stop, room service și schimb valutar.

Camerele hotelului sunt dotate cu aer condiționat, birou, ceainic, minibar, seif, TV cu ecran plat și baie privată cu bideu. Toate camerele Hotelului Melas Istanbul sunt prevăzute cu lenjerie de pat și prosoape.

La cazare se poate lua in fiecare dimineață un mic dejun tip bufet sau continental.

Hotelul Melas Istanbul include o terasă. La hotel puteți să jucați darts și minigolf și să utilizați serviciul de inchirieri auto.

La proprietate veți găsi un salon de coafură și un centru de afaceri.

Centrul de congrese din Istanbul este la 2,3 km de Hotelul Melas Istanbul, iar Palatul Dolmabahçe se află la 2,9 km. Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul din Istanbul, situat la 31 km de cazare.

Locatie