Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Sogut Hotel & SPA Old City


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Acest hotel fermecător, cu interioare elegante si spatioase, se află intr-o zonă centrală din Istanbul, cu acces usor la majoritatea punctelor de atractie istorice ale orasului.

Toate unitătile Hotelului Sogut sunt dotate cu aer conditionat, minibar si TV prin satelit. Baia privată are dus, cadă, uscător de păr si papuci.

Hotelul Sogut are o locatie excelentă, cu acces rapid la magazine, restaurante si centrul de conventii. La mai putin de 1 km de Hotelul Sogut se află Universitatea din Istanbul, Moscheea Suleymaniye, Bazarul de Mirodenii si Marele Bazar.

Dimineata, vă puteti bucura de un mic dejun complet la hotel. După o zi de explorare a orasului Istanbul, hotelul este un refugiu confortabil. Vă puteti destinde cu un masaj profesionist si vă puteti relaxa in cada cu hidromasaj sau in saună. Bucurati-vă de o experientă răcoritoare intr-una dintre cele mai populare destinatii turistice si centre culturale ale Europei.