Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

CATHRIN HOTEL


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

LOCALIZARE
Hotelul Cathrin 4* este situat intr-o zona pitoreasca si linistita din Ladiko, de-a lungul unui deal. Hotelul se afla la 2,5 km de statiunea Faliraki, la 17 km de orasul Rhodos si la 15 km de Aeroportul International Diagoras. Golful Ladiko e la 650 m de hotel, iar renumita plaja Anthony Quinn - la 850 m.

FACILITATI
Plaje: plaje cu nisip si pietris, sezlongurile si umbrelele sunt contracost.
Piscine: o piscina mare (850 mp), o piscina pentru copii.
Loc de joaca pentru copii.
Zona de receptie: receptia este disponibila pentru confortul dumneavoastra 24 de ore pe zi.
Internet: in toate zonele hotelului se ofera acces gratuit la Wi-Fi.
Divertisment: tenis, polo pe apa, minge de volei in piscina, jocuri electronice, biliard, ping-pong, club pentru copii, animatie zilnica, centru de fitness.

RESTAURANT
In restaurantul hotelului se serveste micul dejun complet si cina tip bufet. Hotelul dispune de 2 baruri: unul in interiorul hotelului si altul langa piscina.

CAMERE
Toate camerele dispun de balcon/terasa, telefon, televizor, frigider, aer conditionat, uscator de par, seif, baie privata. Localizarea perfecta a hotelului ofera posibilitatea oaspetilor de a admira vederea la mare, munte sau gradina din oricare dintre cele 215 camere. Tipurile de camere existente in hotel sunt:
CLASSIC ROOM - cu vedere la gradina sau mare
SUPERIOR ROOM - cu vedere la gradina sau mare

*Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera se pot solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel, solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.