Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Labranda Bahia Fanabe & Villas


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Amplasată în Costa Adeje (Tenerife), la 350 m de plaja de Fanabe, Labranda Bahia Fanabe & Villas oferă o piscină în aer liber, terasă cu șezlonguri și umbrele de soare și unități de cazare cu aer condiționat. Proprietatea are servicii de recepție cu program non - stop și închirieri auto. Se oferă acces gratuit la internet Wi-fi în spațiile publice. Parcarea este posibilă pe stradă, în imediata apropiere a proprietății.

Sunt disponibile 180 camere. Camerele de la Labranda Bahia Fanabe & Villas sunt dotate cu aer condiționat, Tv cu canale prin satelit și seif. În camere există baie cu cadă sau duș prevăzută cu foehn. Oaspeții au acces gratuit la serviciul Wi-fi în camere. Există camere care au zonă de relaxare cu canapea, ceea ce asigură un plus de confort și răsfăț. Există unități de cazare care au chicinetă utilată cu frigider și ustensile de bucătărie. De asemenea, este disponibilă o zonă de luat masa. Proprietatea oferă camere pentru familie cu o suprafață mai mare și un număr mai mare de paturi față de cele standard.

La Labranda Bahia Fanabe & Villas oaspeții au la dispoziție un restaurant care servește mâncare în stil bufet. Preparate din bucătăria locală și internațională așteaptă să fie degustate în fiecare zi. Masa poate fi servită atât în interior, cît si în aer liber, pe terasă, în funcție de vreme. Oaspeţii pot avea diverse băuturi răcoritoare sau alcoolice la bar.

În cadrul proprietatății există piscină în aer liber pentru cei care doresc să se relaxeze și să se bronzeze. Aceasta este prevăzută cu șezlonguri confortabile, prosoape și umbrele de soare.

Oaspeții își pot petrece timpul liber jucând biliard.

O sală de fitness cu echipamente necesare pentru o gamă variată de exerciții fizice este la dispoziția celor interesați. Împrejurimile oferă posibilitatea organizării de tururi cu bicicleta.

Copiii se pot distra la piscina special amenajată pentru ei.

Facilitățile de la proprietate cuprind și o cameră pentru depozitarea bagajelor.

Labranda Bahia Fanabe & Villas are acces la o plajă publică.

Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Tenerife Sur, situat la o distanță de 16 km. La cerere proprietatea organizează transfer la/de la aeroport contra cost.

Cele mai apropiate atracții de Labranda Bahia Fanabe & Villas sunt: Aqualand - 1,2 km, Siam Park - 2,0 km, Golf Las Americas - 3,0 km.


Restaurante:
Restaurant - Bucătărie: spaniolă, locală, internaţională, Meniu: bufet

Facilitati

Bar
Restaurant
Fitness
Umbrele de soare
Wi-Fi zone publice gratuit
Biliard - cu plata
Camere pentru familie
TV
Telefon
Frigider
Meniu bufet
Seif - cu plata
Wi-Fi camere gratuit
Canale prin satelit
Foehn
Tururi cu bicicleta
Transfer la/ de la aeroport - cu plata
Șezlonguri
Închirieri auto
Recepție non-stop
Aer condiționat
Terasă
Plajă publică
Piscină pentru copii
Baie cu cadă sau duș
Plajă cu nisip
Închirieri biciclete - cu plata
Cameră pentru bagaje
Canapea extensibilă
Ustensile de bucătărie
Zonă de luat masa
Plajă - la 350 m
Piscină exterioară (deschisă tot anul)
Parcare pe stradă
Chicinetă

Locatie