Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Ramada Residences by Wyndham Costa Adeje

de la
1798 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 30.09.2024 - 07.10.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Ramada Residences by Wyndham Costa Adeje se află la 1,6 km de plaja Torviscas și pune la dispoziție cazare, restaurant, lounge comun, grădină și piscină in aer liber. La proprietate există o pistă de bowling si un bar.

Fiecare unitate are TV cu ecran plat cu canale prin satelit, birou, seif, facilități de călcat, zonă de relaxare cu o canapea extensibilă și bucătărie cu frigider și cuptor. In toate unitățile există o baie privată cu duș, uscător de păr și articole de toaletă gratuite.

Hotelul de apartamente servește un mic dejun tip bufet sau continental.

Oaspeții de la Ramada Residences by Wyndham Costa Adeje au la dispoziție o terasă. In plus, proprietatea oferă un centru de afaceri și un club pentru copii.

Oaspeții pot juca tenis de masă la proprietate sau pot face drumeții in imprejurimi.

Printre punctele de interes populare din apropiere de Ramada Residences by Wyndham Costa Adeje se numără Playa de Fañabé, plaja La Pinta și parcul acvatic Aqualand. Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Tenerife Sur, situat la 20 km de hotelul de apartamente.

Locatie