Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Turquesa Playa


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

LOCALIZARE: Hotelul este localizat la 100 de metri de Playa Jardin si 10 minute de mers pe jos de Puerto de la Cruz. Unitatea se afla la 1 km de Loro Parque, 1.7 km de Lacul Martianez, 23 km de Aeroportul Tenerife Norte si 41 km de Aeroportul Tenerife Sur. In apropiere se afla si castelul San Felipe.
CAPACITATE: 350 camere.

FACILITATI HOTEL: Hotelul pune la dispozitia oaspetilor o serie de facilitati precum: bar Atlantida, restaurant, bar la piscina, cocktail bar, piscina interioara, piscina exterioara, piscina exterioara pentru copii, loc de joaca pentru copii, terasa, gradina, acces internet wireless (contra cost), centru spa cu diverse terapii, masaje, jacuzzi, sala de fitness, sauna, pisicna interioara (contra cost) programe de animatie pentru adulti si copii, prosoape la piscina (cu depozit), umbrele la piscina gratuit, mini market, coafor, inchiriere masini, sala de jocuri, spectacole seara, mini golf, ping pong, teren de squash, zona pentru sporturi,.


DOTARI CAMERE: camerele sunt dotate cu TV, aer conditionat, acces internet wireless (contra-cost), baie cu dus si uscator de par, telefon, minifrigider, seif (contra cost), terasa sau balcon, electricitate 220 volti, posibilitatea de pat suplimentar / patut pentru copii.
CHECK IN de la ora 14:00; CHECK OUT : pana la ora 12:00






Locatie