Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Caretta Paradise


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Family Hotel
Inaugurat in 2018, hotelul are design modern, un Aqua Park, animatie pentru copii, camere spatioase!

Localizare: Hotelul este situat pe o colina, la 700m distanta de plaja (plaja este cu pietris; hotelul nu ofera transport pana la plaja), 120m de centrul satului Tragaki, 2km distanta de zona comerciala, aproximativ 400m de plaja Amboula si la 2km de Tsilivi.


Facilitati hotel: Resortul este format din 9 cladiri, fiecare avand cate 2 nivele. Dispune de: 1 restaurant principal (mesele se servesc in sistem bufet, menu international), 1 restaurant a la carte (gratuit/ 1 data pe sejur; rezervarea se face local), 2 baruri, 3 piscine (1 piscina pentru adulti, 1 piscina pentru copii, 1 piscina cu tobogane), umbrele si sezlonguri la piscina (gratuite), prosoape la piscina (se inchiriaza cu plata unui depozit de 10 eur/ bucata, returnabil), aqua aerobic, minigym, darts, tenis de masa, biliard (contra cost), programe de divertisment, Wi-Fi (gratuit in lobby, contra cost in camere si alte zone comune ale resortului), seif la receptie (contra cost: 15 eur/ saptamana).
Aquapark-ul are 5 tobogane pentru adulti si 1 pentru copii. Pentru a utiliza toboganele pentru adulti, copii trebuie sa aiba inaltimea de cel putin 1,20m.


Facilitati camere: 247 camere, fiecare cu o suparafata de 30mp, au vedere la piscina. Suita familiala poate caza pana la 4 persoane si are un dormitor principal cu pat dublu si, separat printr-o usa glisanta, o camera cu 2 canapele.
Camerele sunt echipate cu balcon/ terasa, aer conditionat, mini frigider, televizor, facilitati preparare cafea/ceai, uscator de par, Wi-Fi (contra cost), seif (15 euro/saptamana), aer conditionat individual, dus, uscator de par, telefon, TV, frigider
Curatenia in camere se face de 6 ori/ saptamana, iar lenjeria se schimba de 3 ori/ saptamana.

Masa: All Inclusive.

Website: https://carettaparadise.gr

Alte informatii:
Taxa de statiune obligatorie - se plateste la receptie:
- 0,5 euro/camera/noapte la hotel 1-2*;
- 1,5 euro/camera/noapte la hotel 3*;
- 3 euro/camera/noapte la hotel 4*;
- 4 euro/camera/noapte la hotel 5*;
- 0,5 euro/noapte/apartament sau studio la unitatile de cazare tip apartamente si studiouri