Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.
de la
1492 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 08.09.2024 - 15.09.2024 | transport cu avionul | plecare din Timisoara
Verifica disponibilitate

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

LOCALIZARE: La 50 de metri de plaja nisipoasa ( Tsilivi Beach, Planos Beach) , orasul Zakynthos se afla la numai 5 km distanta, zona de baruri si restaurante se afla la aproximativ 150 metri de hotel. Aeroportul Zakynthos este la 7 km de hotel.


FACILITATI HOTEL: 2 etaje, 36 de camere distribuite intr-o cladire principala si 3 cladiri adiacente. Hotelul pune la dispozitia turistilor: receptie 24 de ore ( check in dupa ora 15:00 check out pana la ora 11:00 ), aer conditionat, 2 restaurante, terasa, snack bar, conexiune la internet wireless gratuita, spalatorie,2 piscine exterioara cu piscina separata pentru copii, seloznguri si umbrele la piscina, bar la piscina, sala de fitness, masaj (contra-cost).


FACILITATI CAMERE: Camerele family cu vedere la mare sau la piscina dispun de pat dublu / 2 paturi twin, sofa, TV cu ecran plat, telefon, aer conditionat, baie cu dus si uscator de par, balcon.
Camerele standard au aceleasi facilitati si vedere la gradina.


*Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera se pot solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel, solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.